Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nierozsadnaaaaaa

Skutki przegrzania

Polecane posty

Gość Nierozsadnaaaaaa

Jestem matka od kilku lat. Zawsze starałam sie nie przegrzewać dzieci, ale wczoraj mi sie nie udało. Na dworze zrobiło sie niby cieplej, bo kilkanaście stopni, ale wiał bardzo chłodny wiatr. A ponieważ wybraliśmy sie na spacer po otwartej przestrzeni Synkowi zamiast wiosennej kurtki założyłam zimowa kurtkę. Taka lżejsza, ale jednak zimowa. Czapkę dałam cieniutka, wiosenna no i zamiast szalika apaszkę. Syn na spacer wziął ten nieszczęsny rowerek i chyba sie przegrzał. Bo wracając do domku miał rumiane policzki i trochę spocony kark. Teraz gryzą mnie wyrzuty sumienia, ze nie przewidziałam tego zgrzania na rowerku. I zastanawiam sie czy to może mieć jakieś długofalowe złe skutki dla jego zdrowia?Nie skarżył sie na żadne dolegliwości, po powrocie szybko go rozebrałam i zmierzyłam temperaturę to było 36,9. Boje sie ze mogłam mu jakoś zaszkodzić. Sama wzielAm sobie taka kurtkę wiosenna, ale pikowana. Cieplejsza niż wiosenne kurtki synka. I prawd mówiąc mi było zimno...

Gość gość
Nic mu nie będzie. Dzieciom mam wrażenie jest cieplej niż dorosłym. Poza tym sa ciągle w ruchu.