Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie palcie marihuany i nie bierzcie antydepresantów, mnie to zniszczyło

Polecane posty

Gość gość

od jarania sie zaczelo, okazjonalnego, a to raz na tydzien a to co drugi dzien, pare razy probowanie jakis dopalaczy i sie zaczelo...nerwica, depresja, mysli samobojcze, leczenie u psychiatry, teraz czuje sie jak warzywo, jak upośledzony down z autyzmem i adhd wszystko naraz mam ogromne problemy z mysleniem, pamiecia, nie pamietam nawet kodu do klatki schodowej, unikam ludzi, izoluje sie, zacinam jak mowie, mam skierowanie na rezonans głowy :O

Gość gość
Mikrouszkodzenia nerwów. Tego żadne badanie nie wykryje, a szkoda jest. Jedynym ratunkiem jest odstawienie wszystkich używek i prowadzenie zdrowego stylu życia. Dieta ukierunkowana na wzmocnienie i regenerację systemu nerwowego. I czas... czas... czas... Organizm się odbuduje, ale uzbrój się w cierpliwość.

Gość gość
A ja sie znieczule, bo nie mogę słuchać mojej wspollokatorki i jej przyjaciółki.... To co robią te idiotki wola o pomstę do nieba

Gość gość
Jestem czysty jak łza od takich gówien, nawet nie piję ale znam takich co ćpają i piją itd.

Gość gość
gość dziś Ten, kto nie korzysta, ma silną psychikę i potrafi radzić sobie ze stresami dnia codziennego ;)

Gość gość
Kiedyś taka jedna menda nakłamała do urzędasów,że ćpam i chlam i musiałem się tłumaczyć przed nimi i dodatkowo miałem zabrane kontakty z dzieckiem. Tak się w********m,że masakra, powiedziałem urzędasom,że wydam kasę i zrobię sobie wszystkie testy na narkotyki i na uzależnienie od alkoholu. Te testy miały być robione z włosów , jakież było zaskoczenie urzędasów ho ho ho, moja dziewczyna też powiedziała,że zrobi te testy. Skończyło się na tym,że urzędasy odpuścili testy na narkotyk tylko na alko musiałem zrobić, wypadły ok. Nie darowałem tych kłamstw mendzie o mnie i powiedziałem,że menda razem ze swoim przydupasem chla i ćpa. Kontakty z moim dzieckiem zostały przywrócone, a menda z przydupasem dostali sondowy nakaz zrobienia testów, i mieli przynieść wyniki na kolejną sprawę za trzy miesiące. Oczywiście nie pojawili się na sprawie i kolejny termin rozprawy sądowej odroczony za kolejne 3 miesiące. Ja na sprawę dojerzdzałem z miasta oddalonego o kilkadziesiąt kilometrów a mendy z tego samego miasta. Sprawa zakończyła się tak,że menda przyniosła jakieś zaświadczenie od internisty,że podobno jest czysta a jej przydupas nie pojawił się na sprawie. Wyrokiem sądu miałem przydzieloną opiekę nad dzieckiem na 6 tygodni,nowa szkoła itp. STARCZY!?

Gość gość
Ja dalej... Nie ma sprawiedliwości. Jebane mendy pierdolone. Ta menda powinna siedzieć za kłamstwa przed sądem i na mój temat i mojej dziewczyny. Jebać taką sprawiedliwość!! Dobrze ,że są sądy Europejskie nad UK. FATHERS FOR JUSTICE. Jestem obywatelem UNII EUROPEJSKIEJ i jak kiedykolwiek jakakolwiek menda będzie chciała zrobić mi krzywdę to zgłoszę się o pomoc do sądów Europejskich to raz a dwa będę teraz rządał wykrywacza kłamstw, ponieważ czasem balansowanie w sprawiedliwości kończy się niesprawiedliwością, i tak to czuję.