Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wiosną podrywają was faceci na ulicy?

Polecane posty

Gość gość

zaczepiają, może bezpośrednio, czy w dużych miastach częściej niż małych, czy raczej nie często

Gość gość
cebulacy nie podrywaja, gapia sie i gwizdza

Gość gość
Mnie poderwał dziś przystojny mężczyzna. To było bardzo miłe. Zresztą jestem do tego przyzwyczajona. Częściej zdarza się to w dużych miastach.

Gość gość
Podrywaja niedorozwinieci , normalny facet się boi kobiet

Gość gość
zalezy wiosna czest o sie patrza

Gość gość
A co mnie to obchodzi ją i tak facetami gardzę ,każdy jeden ma mordę potencjalnego zboka, dlatego jak się patrzą odwracam się doopa

Gość gość
Uwazaj zeby cie nie wydymal od tylu

Gość gość
A ja uważam, że to bardzo miłe. Nie bójcie się mężczyźni kobiet, podrywania. Jesteście mężczyznami macie przewagę nad kobietami.

Gość gość
zaraz będzie fala molestowań.... bo to w modzie

Gość gość
W ogole nie podrywaja, co najwyzej sie gapia, raz sie jeden nawet wywalil, tak sie zapatrzyl:) Podobno wygladam na bardzo zimna i niedostepna, wiec nic z tego.

Gość gość
po

Gość gość
Mnie podrywają w pracy i zupełnie nie mam strategii jak reagować w podobnych sytuacjach. Wiadomo, że w pracy muszę być miła i asertywna dla wszystkich ale niektórzy odbierają to nie tak jakbym chciała i zaczynają się pielgrzymki, i niestosowne pytania o mój status prywatny a ja nie chcę i nie mogę zmieniać tonu naszych relacji zawodowych. Ehhh.... ciężkie to wszystko. Dostaję masę prezentów, słodyczy na dzień kobiet to nie miałam jak się zabrać do domu. Przyjmować czy nie podobne dary... często się zastanawiam... ehhhh

Gość gość
Ja podrywam tylko zimą

Gość gość
Podrywaja, chyba kazda kobiete podrywaja

Gość gość
Jaki jest sens podrywać na ulicy? Wiadomo że ona nie zawiera znajomości w necie, na ulicy, w klubie, w parku, na portalach bo tam sami zboczeńcy. Księcia musi przyprowadzić jej dobra znajoma.

Gość gość
17.03 zgłosiłam cię kaczidziubie. To był tylko miły gest a ty masz ze sobą ewidentnie problem. Ot i tyle.

Gość gość
To nie było wulgarne więc możesz zgłaszać ile chcesz i tak nie usuna , jesteś zbyt wrażliwą na swoim punkcie

Gość gość
Taaa podrywaja na ulicy, no ciekawe :D chyba ze wyjątkowo odważne jednostki, nie wiem, może 5% facetów. Na mnie zawsze tylko się patrzą

Gość gość
Może nie sprawiasz wrażenia przyjaznej? :P Faceci zagadują do prawie każdej ładnej kobiety

Gość gość
18.24 taa no na pewno. Gdzie tacy są? Jakos ich nie widać (Nie mowie nawet ze mnie nie podrywaja, ale innych kobiet tez jakoś nie zauwazylam). 99% na ulicy potrafi się tylko gapic, szczytem jest ewentualnie uśmiech. I na tym się kończy. Co innego np w klubie, pubie, na imprezach, ale nie na ulicy, no błagam was. Chyba się za dużo komedii romantycznych naogladaliscie ;)

Gość gość
w dużych miastach podrywają

Gość gość
Na ulicy jest dużo mężczyzn, pewnie, że większość przechodniów nie podrywa. Inaczej nie można byłoby przejść. Co nie znaczy, że nie zagadują. Zwłaszcza jak jest ciepło i weekend.

Gość gość
Ale podjarane że jakiś debil do nich podejdzie , i powiem coś w sekrecie ,,jak dziewczyna jest naprawdę piękna to facet ucieka wzrokiem , jak się patrzy to ma was gdzieś , wiem bo jak byłam brzydka to się patrzyli normalnie a jak schudłam i zaczęłam mocno malować to patrzyli ale tak żebym nie widziała , albo jak się odwrocilam i się patrzył to zaraz chowal wzrok

Gość gość
Nikt nie jest "podjarany". stwierdzamy fakty. to dobrze, że jesteś taka piękna, na pewno w to wierzysz i nie masz potrzeby nic udowadniać na forum

Gość gość
Smutne czytać że polskie karyny mają taki kisiel w majtkach bo jakiś bubek się na nie spojrzał ,polskie desperatki tfu, gardzę

Gość gość
18:41 chyba cię już zabolało skoro koniecznie mi musiałaś wbić szpile , tak się składa że moja mama jest bialorusinka i jestem ładniejsza niż większość Polek bo mam skośne zielone oczy i wysokie kości policzkowe jak biała azjatka

Gość gość
Wierzę na słowo :) W końcu to przecież ja zaczęłam atakowac kobiety które pisały, że są podrywane na ulicy, a ja nie bo jestem na to za piękna ;)

Gość gość
Nie utop się we własnym jadzie Polko , rosjnki ukrainki bialorusinki rządzą

Gość gość
no ale jak podrywają? co mówią

Gość gość
Pokaż doopcie ty mała kosmata suczko