Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie moglibyście być z kobietą która

Polecane posty

Gość gość

Panowie, czy moglibyście chodzić z kobietą, która nie pociąga was seksualnie, ale za to podoba wam się jej charakter, poglądy i osobowość? Czy moglibyście być z kimś takim, ale w nadziei, że z czasem pojawi się pociąg seksualny, czy po prostu czujecie od razu, że ktoś wam się nie podoba fizycznie i chociażby to była super koleżanka nigdy nie będzie więcej niż koleżanką? Mieliście kiedyś sytuację, że kobieta na poczatku nie wydawała wam się pociągająca, ale z czasem się to zmieniło?

Gość gość
Nie. Mój generał by na coś takiego się nie zgodził. Poza tym chyba ważniejszy jest wygląd niż poglądy.

Gość gość
A taka przyjaciółka, nie może się czasem stać partnerką?

Mysle, ze moze. Jesli dziewczyna z szarej kaczuszki zrobi się na super laskę to jak najbardziej

Gość gość
Nie nigdy. Życie jest za krótkie aby nie grało wszystko u partnerki jak ja chcę. Lepiej już być samemu i korzystać z życia.

Gość prawi 124
nie, kobieta musi mi się podobać fizycznie .., Nawet nie chodzi o to by mnie rozgrzewała do granic czerwonosći , a raczej o to bym nie miał problemów z erekcją przy niej

Gość prawi 124
czyli jej walory erotyczne powinny być przynajmniej na 7/10

Gość gość
A podobno tylko kobietom zależy na wyglądzie partnera...

mysle, ze kazdy chcialby zeby jej/jego partner wygladal jak 8smy cud swiata

Gość gość
Podoba mi się wiele kobiet pewnie nawet takie które mogły by się wam nie podobac, ale mam to w d***e. Ogólnie każda ma w sobie coś super co bierze górę nad czymś niedoskonałym w niej, ale to ja oceniam bo to mój wybór.

Gość gość
Bez przesady z tym ósmym cudem świata. Ale wiadomo, że każdy chce mieć atrakcyjnego (we własnej ocenie) partnera. Chodzi o to, że kobiety pragnące relatywnie przystojnych mężczyzn są wyzywane od pustaków wymagających modeli. Ale mężczyzna szukający księżniczki z bajki, nawet jeśli bliżej mu do żaby niż księcia, jest już ok.

Gość gość
A jak wam się jakas fizycznie podoba, ale tak, że myślicie jakey było z nią w łóżku, to jest to od razu, tzn od początki znajomości, czy na przykład znacie kogos pół roku albo dłużej i pewnego dnia myslicie; kurcze jednak fajna, seksowna laska? Czy jak nie ma pociagu erotycznego to już nie będzie? I koleżanka zostaje tylko koleżanką?

Gość gość
Wszyscy patrzymy na wygląd, ale przecież nie każdy z nas wiąże się z modelką. Dla innych dana kobieta bedzie malo atrakcyjna, a dla swojego faceta najpiekniejsza. Nie to ladne co ladne, ale co sie komu podoba.

Gość gość
Nie , nie chodzi mi o urodę, bo każdy ma inny gust. Chodzi mi o pociąg fizyczny. Czy jak mężczyzna nie czuję tego pociągu do danej kobiety, czy za jakiś czas może się to zmienić?

Gość gość
U faceta to nie przejdzie, no chyba ze jest jakims desperatemi będzie cieszyl sie ze ktorakolwiek zwrocila na niego uwage. Część kobiet bierze sobie za partnerów facetów, którzy ich nie pociagaja (choć ja np. bym tak nie mogła i nie wyobrażam sobie seksu z kims kto mnie nie kreci, bleh) ale uważam ze to slabe, bo niedługo albo sie rozstaną albo kobieta znajdzie pociagajacego go kochanka. Wiecie ze większość kobiet biorących sobie za mezow starszych dziadów o 20 lub więcej lat starszych ma młodszego kochanka prędzej czy później ? ;)

Gość gość
pewnie może sie to zmienić, ale po co byc z kims kto ci sie nie podoba?

Gość gość
gość dziś Może się zmienić. Na zasadzie jak najdzie psa ochota to i kota wyhrobota.

Gość gość
Może się zmienić raczej tylko wtedy kiedy i ta dziewczyna zmieni się z wyglądu np. schudnie, zmieni fryzurę/makijaż.

Gość gość
Wiesz dlaczego tak jest? bo jestem jak kameleon, rozumiem ludzi, chociaż często udaję,że tak nie jest, potrafię postawić się w skórze innych, poczuć,zrozumieć, ale unikam tego ponieważ tracę wtedy samego siebie,to kim ja jestem,nigdy mnie nie poznasz, możesz co najwyżej tak myśleć okłamując siebie,mogę kochac,lubić nienawidzieć jednocześnie. Jestem kameleon.

Gość gość
A ile masz lat, autorko?

Gość gość
25.

Gość Humberto Fuentes
autorko, wygląd tylko przyciąga na początku, potem wygląd powszednieje, pozatym dojrzały facet zwraca bardziej uwage na charakter, a pryszcze tylko patrzą na sam wygląd bo brak im doświadczenia życiowego, więc twój wybór kogo wolisz. Ja osobiście jako facet zauważam wygląd ALE szybko zrażam się kiepskim charakterem. Rzadko jest i wygląd i charakter ale się zdarza.

Gość gość
gość dziś większość szczawików chce młucić wszystko co się rusza i ma otwory, nie muszą nawet znać imienia danej panny, dopiero z czasem faceci dochodzą do wniosku co dla nich dobre, ale to zajmuje z 10-15 lat dorosłego doświadczenia

Gość gość
seks z taką co mi się nie podoba moge mieć ale nie związek, bo trzeba przecież ciągle patrzeć na tą osobe, jednak każdy ma inny gust i co lubi jeden to drugi nie itd, więc tylko kwestia trafienia na swojego

Gość gość
może mi się jakaś nie podobać ale i tak może z nią być chemia, ale bez chemii to już cienko, a wiele takich spotkałem że po prostu zero chemii, a nawet negatywna chemia, to wtedy jest masakra i wygląd panny spada na dalszy plan, bo sam wygląd nic nie daje, jedynie przyciąga w pierszym momencie

Gość gość
18:07 Nie chodzi mi o wygląd, ale o właśnie taki pociąg fizyczny. Czy jak na początku nie ma pociagu fizycznego to może się on potem pojawić ze strony mężczyzny? Powiem tak, jak facet traktuje kobietę jak koleżankę, siostrę, dobrze się z nią rozmawia, ale nie ma tego przyciągania, chemii fizycznej, czy to się może zmienić? Czy sam mógłbyś być z kimś, kogo byś lubił, chodził do kina, dzwonił, ale ktoś ten kompletnie nie pociąga łby cie fizycznie?

Gość gość
18:21 Właśnie o taką chemię mi chodzi. Nie o wygląd.