Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gupińska

Rocznica ślubu i mini przyjęcie w Krakowie

Polecane posty

Gość Gupińska

Chcę zrobić rodzicom niespodziankę i zorganizować mini przyjęcie z okazji 35 rocznicy ślubu. Szukam jakiegoś klimatycznego miejsca w krakowie, tak na ok 20 osób, jakaś restauracja z dobrym jedzeniem? fajnie jakby było to coś w starym stylu bo oboje są historykami i nie bardzo lubią takie nowoczesne wnętrza. Ktoś poratuje pomysłem? niestey nie znam tak dobrze krakowa.

Gość wiakinka
Piwnica pod złotą pipą przy ulicy floriańskiej będzie idealnym miejscem. sądzę, że nie będzie problemu z organizacją, a jedzenie mają przepyszne. :)

Gość komiskiknka
na ile osób można zorganizować przyjęcie w tej piwnicy pod złotą pipą? to raczej spokojne miejsce, takie klasyczne?

Gość bimolka
Nie wiem na ile osób, bo ja byłam tam tak w tygodniu na kolacji z mężem ale miejsce jest wspaniałe. Cała atmosfera i wystrój, super. Klasycznie z nutką historii. ślicznie naprawdę

Gość vinkaska
spokojnie małe przyjęcie zrobisz tam, jest fajnie. ja nie organizowałam ale byłam tam kilka razy na obiedzie i było smacznie

Gość gość
twojemu facetowi potrzebny był ślub jak dziura w moście czekaj jak cię załatwi tak że się nie pozbierasz

Gość gość
zrób mu przyjęcie niech sobie po chleje na żre beknie pierdnie i pójdzie spać

Gość Tomasz

Moi rodzice na podróży poślubnej byli we Włoszech, dlatego 30. rocznicę zorganizowałem im w krakowskiej Trattori Venezia. Chciałem, żeby restauracja włoska przypomniała im tamtą podróż, bo mają naprawdę pyszne jedzenie, prawdziwe włoskie dania i produkty. Świetne miejsce, a rodzice i gości byli zachwyceni.