Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy facet przestał reagować na flirt i erotyczne smsy

Polecane posty

Gość gość

Panowie co może być tego powodem? Pisaliśmy zawsze "swoim językiem" on to uwielbiał, sam zaczynał tę grę, flirtowaliśmy, wysyłaliśmy sobie zdjęcia. Teraz kiedy ja wysyłam, lub zaczynam on kompletnie to ignoruje, jaki może być tego powód?

Gość gość
wystarczy że raz jak wysłał ci członka a ty humoru nie miałaś i wyzywałaś go że tylko o seksie myśli to dystans zrobił teraz i już 100% nie daje z siebie

Gość gość
Znudziło mu się. Ile można się bawić?

Gość gość
Może wszystko razem wzięte to prawda. Zapytałam powiedział że ma ciężki stresujący okres w pracy, no ale mimo wszystko to właśnie chyba pozwoliło by rozładować napięcie i stres. Znudziło mu się? Oboje mamy wysokie libido, oczywiście mogło mu się znudzić, były przerwy ale zawsze wracaliśmy do tego stęsknieni. A teraz nic. Owszem raz mu napomknęłam że czuje się trochę jak rzecz ale nie robiłam awantury i to mogło aż tak na niego wpłynąć? Dobrze wie że lubię ten flirt i te smsy. Jest jakiś sposób żeby to odzyskać? Co powinnam zrobić, dac mu spokój czy jednak próbowac

Gość gość
jak już raz zniechęcisz faceta to już nie ma szans pewnie już z inną gada lub nawet się spotyka , facet szybko się zniechęca tak już jest możesz uważać to za dziwne , ale tak już jest daj sobie spokój bo on już się do ciebie zdystansował nie zrobi kroku dalej już a tylko krok w tył

Gość gość
stłukłaś szklankę, kup sobie nową i lepiej o nią dbaj

Gość gość
No z***biście ale mi zależy na nim

Gość gość
Dbałam o niego bardzo dobrze, w łóżku wyczynialiśmy takie rzeczy zawsze był mega zadowolony, i po ostatnim razie zamilkł na kilka dni, więc po prostu mu napisałam co mnie zabolało, przecież też facet nie może być aż taki że nie można nic powiedzieć, wydaje mi się że on chce mnie ukarać tym zachowaniem

Gość gość
Wiesz facet czasem może niby być zadowolony a tak naprawdę coś nie jest tak , może kochać się kilka godzin i robić pozory a w środku coś go gryzie i odsuwa się od ciebie