Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mery1124

Czy ktos potrafi tłumaczyc sny?

Polecane posty

Witam koncem listopada poznałam chłopaka spotykaliśmy się i pisaliśmy było ok po jakims czasie zerwał kontakt od jakiegoś czasu on mi się śni . Śni mi się ze jesteśmy razem i szczęśliwi oboje uśmiech od ucha do ucha . Potem śniło mi się ze spaliśmy razem wtuleni w siebie . Po jakims czasie śniło mi się ze przyjechał do mnie z mega dużym bukietem czerwonych róż tyle ich było że się nie mieściły . Jakiś czas potem miałam sen proroczy w którym widziałąm ślub mojej siostry miałam granatową sukienke i czarne buty ten chłopak miał białą koszule w granatowe paski i czarny krawat widziałąm wszystko dokłanie we snie były same znane osoby (cała rodzina) byliśmy parą 2 tygodnie po śnie dowiedziałam się ze siostra się zareczyła czy ten sen ma jakies ważne znaczenie ? Dodam ze obecnie z tym chłopakiem nie mam kontaktu po go zerwał a obecnie ma dziewczyne te wszystkie sny były nie dawno tzn codziennie mi się sni ze wraca do mnie proszę o pomoc

Gość gość
To ze ci sie sni to efekt tego ze za nim tesknisz.. te ciemne kolory waszych ubran nie wroza nic dobrego.. mam nadzieje ze sie myle:-)

Gość gość
tu nie ma co tłumaczyć , mieliście ku sobie takie samo uczucie .