Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uważacie się za ładne osoby?

Polecane posty

Gość gość

Tak, a może byście coś poprawiły?

Gość gość
Ja uważam, że jestem przeciętna, wręcz brzydka bez makijażu i moich starań. Ale jak popracuję nad twarzą, włosami, to jest naprawdę ładna. Takie to wszystko zafałszowane przez te mazidła i zabiegi. Ale co zrobić. Nikt nie chce być brzydki. A ja mam brzydki nos i taki męski kształt twarzy.

Gość gość
Ja jestem brzydka ale dobrze sie...:P

Gość gość
Rozumiem Cię, bo sama mam problemy z cerą. Każda kobieta, nawet dla siebie samej, chce wyglądać atrakcyjnie:)

Gość gość
A ja jestem śliczna i każdy z zachwytem patrzy na mnie.

Gość gość
no to masz fajnie, uroda pomaga w życiu

Gość gość
W czym pomaga? Nie mogę nawet sobie znaleźć chłopaka bo każdy chce tylko sexu. Tydzień mija i z pięknych i miłych słów zostaje wiązanka jasnych kurw :(

Gość gość
Ja uwazam sie za przecietna w kierunku ladnej, ale tylko gdy moja cera dobrze wyglada, a niestety czasem nie jest z nia za dobrze i moja samoocena leci wtedy bardzo w dol :/ ale ogolnie czuje sie tak 6/10 :P

czasami jak patrze w lustro to widze pieknego mezczyzne a czasami jak patrze to paszteta i brzydala :O

Gość gość
Jak aptrze w lustro to tak jak na zdjecia to nie

Gość gość
Ja uważam się za paszczura;( ale cóż brzydale też muszą istnieć by c***iękni się wyróżniali

Gość gość
Ja niestety jestem ponizej przecietnej, dokladnie 4/10.wprawdzie dzieci nie strasze, ale do atrakcyjnych nie naleze i niech mi nikt nie mowi ze nie dbam o siebie, geny decyduja, ladna bedzie sie podobac nawet brudna, zakoltuniona i ubrana w worek na smieci, a brzydkiej i nieraz operacj nie pomoze, zalezy od defektu.jak na moje o urodzie decyduje twarz, duzy nos, niskie czolo, mocna szczeka i brwi, semickie powieki i waskie usta od razu dyskwalifikuja, natomiast wszelkie tradziki, piegi, odstajace uszy male oczy czy jasne rzesy to male piwo, nie szpeci tak bardzo.geny sa bezlitosne

Gość gość
Weźcie przestańcie. Wmowcie sobie że jesteście ładne, ladni i już. To proste a jak uszczęśliwia :)

Gość gość
Nie uważam się za osobę brzydką jestem lekko powyżej przeciętnej, ale ja nie znoszę się malować maluje tylko lekko żęsy niektorzy mnie namawiają na pomalowanie twarzy ale ja nie lubię się malować

Gość gość
Tez sie maluje (zazdroszczę cery typu baby face, bo mam brzydka), nie Lubie swojego nosa, zębów. Wiadomo, ze nie ładne to co ładne, a co sie komu podoba, ale raczej nie byłabym uważana za piękna przez wielu:P

Gość gość
też nie lubię tony tapety - jedynie błyszczyk, kredka do oczu, ale jakieś cienie i inne cuda to nie moja bajka

Gość gość
Jestem zgrabna, mam fajne nogi i podoba mi się mój tyłek. Powiększyłam piersi. Chciałabym być troszkę wyższa, wtedy nogi wydają się być dłuższe. Nie mam problemu wyjść bez makijażu, jednak trochę podkładu dla wyrównania koloru cery pomaga, tak samo wytuszowane rzęsy wyglądają lepiej. Nosek mam ładny i naturalne pełne usta. Jeszcze tylko włosy gdyby były nieco gęstsze i bielsze zęby. Cieszę się z tego co mam :)