Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pragnę poznać kobietę z którą był bym szczęśliwy

Polecane posty

Gość gość

Cześć mam 22 lata i jeszcze nigdy nie uprawiałem sexu, chociaż było bardzo blisko. W ciągu ostatniego pół roku spotykałem się z dwoma dziewczynami, pierwsza z nich była dziewicą 20 lat nigdy wcześniej nie miałem dziewczyny,a ona chłopaka , ucieszył mnie ten fakt gdyż zawsze o tym marzyłem żeby swój pierwszy raz przeżyć z kimś dla kogo też jest to pierwszy raz. Jestem nieśmiały, więc początki były trudne. Na początek złapałem ją za rękę gdy siedzieliśmy wieczorem w aucie. Potem zapytałem ją czy zostanie moją dziewczyną i pocałowałem ją w polik. Tydzień później pojechaliśmy z jej rodziną nad morze tam dostałem od niej całusa w usta, gdy wracaliśmy do domu z jej bratem i jego dziewczyną przełamałem się i ją pocałowałem, całowaliśmy się pół drogi a dodam że nad morze mam prawie 200 km. Po jakimś tygodniu chwyciła moją dłoń i położyła na swojej piersi zacząłem ją masować potem całować. Lubiła się ocierać na moim penisie wszystko w ubraniach. Parę dni później muskałem dłonią jej brzuch i znów chwyciła mnie za rękę tym razem chciała palcówkę trochę się przestraszyłem bo nigdy tego nie robiłem i byliśmy razem dopiero półtorej tygodnia, powiedziała że brak mi iskry, wjechała mi trochę na ambicję więc postanowiłem po paru godzinach( bo ogólnie wtedy spędziliśmy cały dzień razem), że jednak to zrobię, obserwowałem ją chciałem to zrobić jak najlepiej, gdy powiedziała, że wystarczy zapytam się czy nie chcę "go" dotknąć zaczerwieniła się i powiedziała, że nie wtedy czułem się strasznie upokorzony, ale nie chciałem ją do niczego zmuszać. Po jakimś miesiącu półtorej strasznie przestała się starać już nie ocierała się na penisie tak często dopiero gdy zrobiłem jej kolację niespodziankę zrobiła to przez chwilę jakieś 3 minuty i na koniec zapytała się czy wystarczy, chociaż ja wcześniej całowałem jej piesi bardzo długo przynajmniej 10 razy dłużej. Nie wiem dlaczego przestała się tak starać byłem dla niej dobry. Po pierwszej wizycie u mnie powiedziała że nie będzie do mnie przyjeżdżać tak często bo nie spodobała się jej moja mama. Przez 4 miesiące bycia razem nigdy nie wzięła mojego penisa do ręki wszystko przez spodnie. Po 3 miesiącach powiedziała, że jestem nieśmiały że to ona pierwsza mnie pocałowała, że ją wkurzam bo powiedziałem jej, że mam wrażenie, że przestała się starać. To był dla mnie szok chciałem ratować tą miłość na szczęście się udało postanowiłem że już teraz spróbuje być odważniejszy w łóżku czytałem o tym jak zrobić dobrą palcówkę i zrobiłem jej ją było widać że jest zadowolona była cała rozgrzana, zapytałem czy chcę spróbować pierwszego razu bo ja już czułem się gotowy, powiedziała że wolała bym żebym został na noc, ale nie było to możliwe tej nocy. Potem powiedziała że możemy spróbować w Sylwestra jednak powiedziała że dwa dni wcześniej że musimy porozmawiać bo nie jest pewna swoich uczuć, a żeby przeżyć z kimś pierwszy raz trzeba być pewnym. Wygarnęła mi znowu jak można być takim nieśmiałym strasznie na mnie krzyczała chciałem jej powiedzieć co ja czuję ale się blokowałem, ale nie mogłem tego dusić w sobie i po spotkaniach pisałem co czuję próbowałem cały czas z nią porozmawiać co czuje ale strasznie krzyczała i nie dawała mi dojść do głosu.Ona chciała się rozstać, a ja już nie miałem na nią siły więc też postanowiłem się rozstać . Później wszędzie mnie zablokowała nie odpisuje na sms-y i nie odbiera telefonów. Po jakiś 2 tygodniach wszedłem na czat internetowy i dziewczyna rok starsza ode mnie chciała się od razu umówić wieczorem. Była narobiła mi trochę smaka na sex ale mi go nie dała więc się zgodziłem. Gdy weszła do mojego auta na wstępie powiedziała że jest mężatką ma ślub cywilny ale się niedługo rozwodzi. Powiedziała żebym ją zabrał w jakieś ustronne miejsce bo boi się męża nie wiedziałem gdzie ją za bardzo zawieść bo nie znam zbyt miasta, ale zaproponowała miejsce. Po drodze powiedziałem jej że jestem prawiczkiem, bo bałem się, że po mojej nieporadności może to wywnioskować. Zatrzymaliśmy się rozmawialiśmy nagle ona zaczęła mnie całować więc też całowałem całowałem jej szyje piersi potem ona wzięła mojego penisa do buzi chciałem jej zrobić palcówkę, powiedziała żebym zostawił coś sobie na później nie chciała przygodnego sexu z prawiczkiem w sumie jej się nie dziwię, ale głupio bym się czuł gdybym jej się nie przyznał. Na następnym spotkaniu dużo rozmawialiśmy, uczyła mnie jak całować. Tylko na jednym spotkaniu z nią miałem erekcję gdy całowała mnie po szyi bo wtedy uświadomiłem sobie że była nigdy mi tego nie robiła raz tylko żeby mi zrobić malinkę. Nie chciał mi stanąć bo w głowie miałem fakt że wróci do tego męża a ja zostanę sam bez sexu no i fakt, że to mój pierwszy raz, duży stres. Po jakimś tygodniu zrobiłem jej palcówkę też mi mówiła w trakcie jak masować łechtaczkę. Po palcówce powiedziała żebyśmy poszli na tylnie siedzenia bo spotykałem się z nią w aucie bo ukrywała się przed mężem który nawet z nią nie mieszkał i zaczęła mnie masturbować bardzo delikatnie po jakiś 20 sekundach speszyła się że nie chcę mi stanąć i że jedziemy do domu. Po paru dniach doszłem do wniosku że trudno chociaż będzie fajna przygoda pierwszy raz w aucie w zimę jednak ona powiedziała że pierwszy raz powinno sie przeżyć z kimś kogo się kocha a między nami miłości nie ma. Potem się tylko całowaliśmy i jednak po czasie powiedziała że musimy z tym skończyć. Później jej mama wylądowała w szpitalu bo okazało się że jest alkoholiczką i ma zniszoną wątrobę zawiązłem ją do niej bo powiedziała że woli żebym ją zawiózł niż jej mąż. Nie zabrała mnie do szpitala do jej mamy nie naciskałem. Potem jak wyszła przedstawiła mi swoje rodzeństwo. Jednak jej brat wydał ją jej mężowi że przyjechała ze mną do szpitala i zaczął ją strasznie kontrolować. Po 3 dniach jej matka zmarła. Potrzebowała pieniędzy na pogrzeb i miała jeszcze długi których narobił jej mąż z którym wzięła ślub po 3 miesiącach znajomości zdziwiło mnie to więc zapytałem a ona mi powiedziała, że to błąd młodości. Wziąłem dla niej pożyczkę 15000 zł, żeby jej pomóc. Poszliśmy do kina żeby odreagowała śmierć swojej mamy. Na drugi dzień miał być pogrzeb jej mamy i zadzwoniła do mnie po kinie że mąż nie zawiezie ją na pogrzeb, bo idzie sobie do kina bo skądś się dowiedział nie wiem skąd. Powiedziałem jej że pojadę rano do pracy i wezmę urlop na żądanie żeby ją zawieść. Pojechałem do pracy na drugi dzień wziąłem ten urlop ale 2 godziny przed pogrzebem okazało się że jej siostra po nią przyjechała, która pojechała w góry i miała wrócić 3 dni po pogrzebie. Powiedziałem jej żeby się odezwała po pogrzebie, a ona mi piszę że postanowiła dać mężowi szanse, strasznie się wtedy przestraszyłem że zostawi mnie z kredytem. Więc postanowiłem się z nią spotkać chociaż ona nie chciała bo była zmęczona po pogrzebie mamy zabrałem ją na stację paliw staneliśmy pod kamerą nagrałem całą rozmowę dyktafonem i dałem jej kartkę do podpisania na której napisałem że zobowiązuje się do spałty kredytu musiałem mieć jakąś podstawę jeśli nie płaciła by tego kredytu, bo znaliśmy się dopiero 5 tygodni a ona dzień po tym jak wziąłem ten kredyt wróciła do męża strasznie się bałem że zostane sam z kredytem na głowie. Strasznie źle się czułem, że zrobiłem to w dniu pogrzebu jej mamy i wiem, że mi tego nie wybaczy. Czułem się jak drań, ale 15000 zł to dla mnie dużo pieniędzy. Potem zerwaliśmy kontakt. Po 4 tygodniach do mnie napisała że musimy się spotkać jednak nie chciałem bo wróciła do męża chociaż ten nie chciał zawieść ją na pogrzeb nie rozumiałem tego, ale nie chciałem się wtrącać. Potem zadzwoniła do mnie bo zbliżała się pierwsza rata kretytu zapytać się o formalności usłyszałem jej ciepło w głosie i postanowiłem , że muszę to naprawić. Zaproponowałem jej spotkanie jednak ona nie chciała się spotkać bo za bardzo ją zraniłem i nie chcę takiej znajomości. Dowiedziałem się że się rozwiodła i jak by to teraz wyglądało a ja po poprostu chcę mieć z nią tylko dobre relację nic więcej zaproponowałem jej nawet, że możemy się spotkać w jakims publicznym miejscu. Jeśli chodzi o moje życie seksualne to strasznie źle się czuję, że robiłem już palcówkę dwóch dziewczyną całowałem się z nimi itd. a nadal nie uprawiałem sexu. W jaki sposób i czy w ogóle jest jakaś możliwość żeby którą kolwiek z tych znajomości naprawić?

Gość gość
Doszlam do polowy i wymieklam w czytaniu. Wiec nie pomoge bo nie wiem o co chodzi:)

Gość gość
Nie dajcie się nabrać.