Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolejna dziewczyna mnie odrzuciła

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie, szybka sprawa. Nigdy w swoim życiu nie byłem szczęśliwy. Byłem w kilku związkach i zwykle każdy podobnie się kończył. Teraz po 4mscach super relacji z super kobieta chciałem z nią porozmawiać i dałem jej kilka dni do namysłu aby mi na spokojnie powiedziała czego ode mnie oczekuje i jak to widzi. Jakie było moje wielkie zdziwienie że po kilku dniach powiedziała mi że tego nie widzi i stwierdziła że będzie lepiej jak damy sobie spokój, mówiąc że po prostu jestem super facetem, zaradnym i pracowitym ale widocznie nie dla niej. Mam już dość, to kolejny raz.

Gość gość
i dobrze bo potem by płakała przez ciebie

Gość gość
Po co dajesz taki wybór? Jak było dobrze, byłeś z nią szczęśliwy to brnie się w to dalej. A potem wszystko wychodzi w praniu ;p. Ja też bym odrzuciła faceta, który kazałby mi powiedzieć jak widzę naszą relację...

Gość gość
gość dziś Ja też bym odrzuciła faceta, który kazałby mi powiedzieć jak widzę naszą relację... xx Czyli okazałabyś niedojrzałość i nieumiejętność rozsądnego myślenia perspektywicznego. Niestety, typowe dla kobiet. Warto zadawać im takie pytania, wtedy widać, z kim się ma do czynienia.