Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Baby sa wredne,bo mi zazdroszcza urody.

Polecane posty

Gość gość
"Wsiuro" :)

Gość gość
jesteś zj****a i nikt cię nie lubi :D nie to, że ci ktoś zazdrości

Gość gość
Ooo specjalistka od siedmiu bolesci sie odezwala :) Nie znasz mnie,wiec sie lepiej nie wypowiadaj :)

Gość gość
Jak tobie nigdy zadna kobieta nie zrobila przykrosci albo nie byla wredna to i tak nie zrozumiesz.To tez znaczy,ze nie jestes ladna a wypowiadasz sie w tym temacie jakbys wszystkie rozumy pozjadala.

Gość gość
Znam ładne kobiety które nigdy nie doznały czegoś o czym tutaj piszesz więc skończ się podniecać tym swoim pięknem które prawdopodobnie jest jedynie twoja opinia albo twojej babci.. Widocznie jesteś wredna suka której nie da się lubić albo masz po prostu wroga. Nie myślisz chyba że każda naporkana na ulicy kobieta ma mokro na twój widok z zazdrosci? Zejdź na ziemię i przestań już odświeżac ten szit. Piękne kobiety robią karierę w modelingu i nie p*****la smutow na kafe jakie to są gnebione. Za robotę się weź jełopo.

Gość gość
19:45 To nie ja podbijam caly czas ten watek. A jak juz mowa o zazdrosci to gdzie ja napisalam,ze kazda napotkana na ulicy sra ze zlosci ? Umiesz czytac ze zrozumieniem ? Wystarczy pare takich zazdrosnych kretynek,ktore potrafia obrzydzic ci zycie.I wiem,ze zaraz wylejesz na mnie wiadro pomyj,ale jak kobieta jest naprawde atrakcyjna to zawsze znajda sie jakies zazdrosnice czy wrodzy,a jak tego ani razu nie doswiadczyla w swoim zyciu to przykro mi,ale wtedy ladna nie jest albo tylko jej sie wydaje,ze jest.