Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobra tania karuzelka dla dziecka

Polecane posty

Gość gość

Kochane mamy, za miesiąc przyjdzie na świat mój pierwszy syn i poszukuje dla niego karuzelki, jestem naprawdę totalnie zielona w tym temacie i nie mam pojęcia jaką wybrać, gdzie kupić, czym się kierować- proszę o jakieś rady i polecenia. Pozdrawiam, Anka

Gość gość
sama zrób. też sama robilam;)

Gość gość
Ja zastanawiałam się między Baby Cotons (chyba tak to się pisze) a Smily Play. Ostateczny wybór padł na tę drugą. Ma kilka uroczych melodyjek (można ustawić jak długo ma grać), projektor, delikatne światełka i śliczne zabawki :) No I! Jest stosunkowo niedroga! Ja ją kupiłam na promocji w tym sklepie https://kupujemyzabawki.pl/ Nie wiem czy jeszcze jest, ale popatrz- często można trafić na fajne wyprzedaże ;)

Gość weronika_olszanska
Ja swoją kupowałam na swierzaki.pl razem z krzesełkiem do karmienia i zabawkami. Świetnie mi się sprawdziła ;) Mają fajny wybór i mniej znane produkty w świetnych cenach.

Gość gość
Ja kupilam smily play na allegro. Zaplacilam nie cale 100 zl z wysylka. Bylam zadowolna, synek ja lubil, ma fajne zabawki. Wydaje m.in. dzwieki cwierkajacych ptakow. Moj syn przy niej zaspypial. Ustawialam na 15 min, wychodzilam z pokoju i slodko zaspypial przy ptaszkach ;)