Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest możliwość ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Witam.. Cykle mam nieregularne. Cykl trwa przeważnie od 31-32 dni. Zaczęliśmy starania od razu po @ przez 8 dni partner kończył we mnie. Po tym 8 dniu pojawiło do plamienie trwało 2 dni, ale było go bardzo mało.. Strasznie bolał mnie jajnik, ale przestal. Teraz jest 8dni do @ i zastanawiam się czy doszło do zapłodnienia czy po prostu mam problem z hormonami..Proszę o wasze doświadczenia. Pozdrawiam.

Gość gość
Poczekaj dopije kawę i powróżę z fusów.

Gość gość
Nieregularne cykle to jednej trwający 30dni a kolejny trwający 50dni. 31-32cykl jest cyklem regularnym. Skoro był seks to jest możliwość ciąży.

Gość gość
współżyjesz w czasie dni płodnych więc oczywiście że ciąża jest możliwa. zrobisz test to się dowiesz.

Gość gość
Ja nie chce żeby mi ktoś przepowiedział czy jestem czy nie.. Chce poczytać doświadczenia innych kobiet, które miały podobne objawy co ja. Proszę o normalne wypowiedzi, a nie jak ta powyższa osoby, która nie miała podobnych problemów.. Pozdrawiam serdecznie.

Gość gość
2 ciąże za mną i nie miałam ani razu takich objawów jak ty.

Gość gość
Podobne objawy u innych kobiet mogą wskazywać na pierdylion innych dolegliwości niż ciąża.

Gość gość
Ja miałam podobne objawy. To endometrioza u mnie akurat byla, bo tez mnie strasznie bolał jajnik i miałam plamienia miedzy okresem. pozdrawiam

Gość gość
Właśnie chodzi o to ze miałam tylko jedno plamienie..Nie wiem.. dziwne to wszystko

Gość gość
Możliwe że to plamienie i ból jajnika to owulacja była,więc jest duże prawdopodobieństwo ciąży.