Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego źle wychodzę na zdjęciach?

Polecane posty

Gość gość

Nie uważam siebie za brzydką ani za ładną. Jestem taka po między. Ale nie o to mi chodzi. Może to być dla was śmieszne,ale kurczę nie potrafię zrobić sobie ładnego zdjęcia.Tyle moich koleżanek robi sobie non stop zdjęcia i wrzuca na media i świetnie na nich wyglądają.Nie jest to dla mnie najważniejsze,ale przydałoby się ustawić jakieś swoje zdjęcie a mieć ustawiony jakiś obrazek z internetu. I teraz spytam się was dziewczyny, podzielicie się swoimi trikami,pozami jak ładnie wyjść na zdjęciu?

Gość gość
Nie znam sposobu :D niektórym żaden trik nie pomoże.

Gość gość
Przykre,ale niestety to prawda

Gość gość
Tak czasami bywa. Mam ładną dość koleżankę, która na każdym zdjęciu wygląda jak debil albo niedorozwój. Jakieś miny w ostatniej chwili robi, albo oczami tak łypnie, albo co, nie wiem. Za każdym razem tragedia. Mam inną, też ładną koleżankę. Na każdym zdjęciu wychodzi tak, że można portfolio do agencji modelek kompletować. Nie ważne, co robiła w czasie gdy robiono jej zdjęcie, zawsze jest super. Tak bywa.

Gość gość
Dziewczyna może być fotogeniczna, albo nie.

Gość gość
musisz nauczyć się pozować do zdjęcia. Mało kto ma tak symetryczną twarz żeby w każdym świetle dobrze wyglądać