Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuję pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 15 lat. Nie wytrzymuje już psychicznie czasami nawet mam mysli samobojcze. Wiec jest tak. Mam swoją ekipę znajomych ale wydaje mi się ze mnie tam nie lubią często mnie obrażają i wgl mają do mnie jakiść problemy. Ja nie wiem co robię źle wydaje mi się ze wszystko robie dobrze a oni mówią ze ja ich denerwuje. Mam wrażenie ze mnie nie lubią bo nie jestem zbyt ładna mam młodzieńcze problemy z chrostami i udają ze mnie lubią tylko dlatego ze popdałam w nałóg palenia i cały czas mnie proszą żebym im dawała a kilka osób zadaje się ze mną żeby miec transport do domu bo ja zawsze go załatwiam bo mamy dosyć duży kawałek do miejsca w ktorym się spotykamy. Właśnie tr osoby gadają innym ze zadają się ze mną tylko po to zeby go mieć. Dzisiaj nie miałam humowy a oni się po prostu ze mnie nabijali i tylko pogarszali. zabrali mi dzisiaj paczkę papierosów bo nie mieli co palić a ja im nie chciałam dać i tak zabrali żebym tego nawet nie zobaczyła a moja niby przyjaciolka nawet mi nic o tym nie podwiedziala. W domu też nie jest dobrze. Mam 2 siostry 1 brata i mamę. Mama nie chodzi do pracy gdyż mój brat po śmierci taty stał się agresywny. Ciągle się we mnie zaczyna a nawet mnie bije a mama wyzywa tylko mnie. Moja najstarsza siostra bardzo często mi mówi ze mnie nikt w domu nie chce i ze mnie nikt nie lubi a mama nawet słowa nie powie ze chce żebym była ona po prostu ulega mojej siostrze. Moja druga siostra popadla w to samo niestety. Dzisiaj jak wróciłam to brat we mnei rzucał kartonami i miałam wielka ochotę się pociąć i zabic ale udało mi się powstrzymać ale nie wiem jak długo to wytrzymam boje się ze ten dzień kiedy sięgnę po zyletykę lub line niedługo nastąpi ale boję się to powiedziec psychologowi mamie tez tego nie powiem a nie mam przyjaciół ktorym bym mogła to powiedzieć i im zaufać. Proszę pomóżcie mi nie wiem co mam robić

Gość gość
Jak masz kontakt z psychologiem to i masz wyjście z sytuacji, na pewno nie będzie gorszy od ludzi, których już znasz i którym ufałaś

Gość gość
Nie jestem w stanie tobie pomóc, jedyne co proponuję to właśnie rozmowa z psychologiem, nie z przyjaciółmi czy tutaj na forum. Tutaj nikt obiektywnie tobie nie pomoże a nawet znając te towarzystwo po zamieszczanych przz nich postach mogą tobie zaszkodzić. Powodzenia i nie rób głupstw sobie.