Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alkomniam

Może byśmy się napili?

Polecane posty

Gość gośćczapeczka
Dobry wieczór alko mniam ale ubaw z Tobą mam ,wino dobre bo czerwone choć od alkoholu stronię acz Ci lampki nie odmówię bo Cię alko bardzo.....;-)

Gość gośćczapeczka
za- speedway to the star's

Gość alkomniam
Coraz lepiej się bawimy Więc przechodzimy na rymy! Się zaczęło od łóżeczka Gdzie nie chciała iść czapeczka Teraz chciała by już wina Czy to chłopak, czy dziewczyna? Trudno orzec po tym nicku... Chyba czas iść zrobić siku :D

Gość alkomniam
Trza przemyśleć to starannie... Zwłaszcza, gdy się siedzi w wannie. Laptop, szlafrok, ręcznik, woda... No i wino zgubić szkoda. Kiedy widzę tę robotę, Myślę: siku będzie potem :D

Gość gośćczapeczka
nick mój sławny popularny rzec by można zbierać laury przeto dziedziczyłam w spadku po łobuzie i gagatku teraz jemu rzednie mina kiedy mi trofeum zbywa

Gość alkomniam
Ej, czapeczka, jam przegrany No bo tu niezamieszkany. Nie znam ników i wojenek Nie wiem kto to słynny Gieniek Więc nie buduj mi tu płotków Tylko napisz ktoś ty kmiotku!

Gość alkomniam
A w ogóle co się stało, Że tak mało tu zostało Poniedziałkowych pijaków?

Gość gośćczapeczka
weź se chłopie na wstrzymanie co Ty robisz z winem w wannie ? o kąpieli nie ma mowy w upojeniu alkoholowym przemyśl, przemyśl tę robotę cała reszta będzie potem proszę mnie na listę pisać i już o nic się nie pytać Szlafrok podać? ależ proszę ... upadł ups ..już podnoszę oczy zakryć? i co jeszcze? uf wychodzę bo mam dreszcze...;-)

Gość alkomniam
Jest kobieta trzy i dwa Kto jej drinka szybko da? Bo jak trzeźwa tu nas czyta Mózgownica będzie zryta...

Gość alkomniam
Ej, czapeczka, druhu, brachu! U mnie w wannie nie ma strachu! Wanna fajną ma półeczkę I tam stawiam mą szklaneczkę. Ciepłej wody dolać mogę I przeczekać niepogodę Lecz się martwię o laptopa Czy nie będzie w wodzie WTOPA.

Gość gośćczapeczka
przy nas zryta? nie przesadzaj, polej wina i dogadzaj czyń powinność w naszym domu czyń honory jak gospodarz szybko pani lampkę podaj niech nie mówi żeśmy skąpi niech gościny tu dostąpi niech każdemu dobrze będzie u nas zgoda zawsze wszedzie tu wojenki nie uswiadczysz baw nam gości bo chcą tańczyć

Gość gośćczapeczka
a laptopa rekwiruję niech się w wannie nie marnuje sprzęt takowy prąd przewodzi ja się boję że zaszkodzi ze Cię świśnie gdzie nie trzeba.. albo w główkę ot to bieda kto mnie będzie tu zabawiał

Gość alkomniam
Halo, kobieta, co ma dwa po trzy! Teraz jest czas, kiedy się tańczy! Tu masz winko, Dziś czerwone. Z taką minką! Inne one Zasmucone Że tu nie są Tylko pranie z pralki niesą... (wiem, wiem, niegramatycznie, ale sympatycznie)

Gość alkomniam
Mamy tutaj dziś zabawę W innym wątku piją kawę...

Gość gośćczapeczka
Ach no dobra zapomniałam Ci powiedzieć że ślub będzie po obiedzie ;-)o nic nie martw się kochany będę czynić honor damy

Gość gośćczapeczka
a na kawę zaprosimy wnet na Twoje imieniny o tej porze kawa szkodzi w nocy pić jej się nie godzi Gdzie nam rozmówczyni znikła?

Gość alkomniam
Nie wiem, czy ten układ lubię: Zwykle obiad jest po ślubie. Można stawiać świat na głowie Ja tak dosyć często robię. Bo porządek ustalony Jest dość nudny, nie szalony.

Gość alkomniam
Czy obelgę czy komplement Mi dziś tu czapeczka czyni Pisząc o mnie "rozmówczyni"? Bo jak patrzę w wannę wielką Macham fiutkiem, nie muszelką :D

Gość gośćczapeczka
To niech będzie po Twojemu bo porządek ważna rzecz nie chcę być kłótliwą zona bo mi jeszcze powiesz- precz! Tego chyba bym nie zniosła na wygnaniu umrę za nic jeszcze żoną nie zostałam a już myślisz jak mnie zganić chlip ..chlip;-(

Gość gośćczapeczka
Machaj sobie czym tam chcesz już mi powiedziałeś- precz! najpierw mnie do łóżka gonisz potem z domu mnie wygonić chcesz choć nie wiem z jakiej winy? drogi mężu ! to są kpiny jeszcze nie wyrzekłam TAK figa będzie albo mak albo będzie figa z makiem

Gość gośćczapeczka
pani z 32 rozmówczyni chyba się nami znudziła albo się wina opiła

Gość gośćczapeczka
22.15 dziękuję za uznanie

Gość alkomniam
Dobra, skoro już cię lubię Obiad może być po ślubie. Nie, stop, zaraz, coś odwrotnie: Obiad, ślub, urżędu stopnie. Potem będzie pierwsza randka... Zaraz... Toć w tym sensu mało Ciepłej wody też zostało W wannie mało. Więc... Czas chwycić w dłoń gąbkę dość nową Wyszorować to i owo Spłukać Wytrzeć Wyschnąć wszystko z lewej, z prawej I kontynować zabawę! Nie zasypiaj więc, Czapeczko! Wciąż daleko jest łóżeczko! Będę zaraz ja czyściutki I gotowy na łyk wódki. Teraz, za to, drogie panie: Szorowanie i drapanie. Mycie i polerowanie. I golenie, i suszenie. I ogólne zamydlenie. (do potem)

Gość alkomniam
Cielsko namydlone zdrowo Wraz z nogami, uchem, głową Już zanurza się do wody Bul... bul... Jest tu rym do 'schody' Ale trza być wariatami By mieć wannę ze schodami Prawda?

Gość gość
ja zasypiać? co tez Ci do głowy przyszło? u mnie był już szybki prysznic plecy mogę pomóc umyć tylko czy to tak wypada? świat na głowie postawiony szoruj potem wypachniony zaproś mnie do filharmonii albo na coś tam innego..

Gość gośćczapeczka
ale ja uwielbiam schody lubię nura dać do wody trampolinę jeszcze kup po kąpieli będzie ślub nie przepraszam zła kolejność wpierw przysięga potem woda bo się topić będzie szkoda toć szaleństwo piana gąbka uchyl tajemnicy rąbka gdzie zabierzesz mnie w alkowy kiedy będziesz już gotowy oj coś tu palnęłam zdrowo coś nie tęgo z moją głową już za wino podziękuję bo się tu kompromituję nie wypada na tematy schodzić nazbyt śmiałe bo się jeszcze mi rozmyślisz i nie będzie ślubu wcale

Gość gośćczapeczka
szpagat to jest fajna rzecz robić można wzdłuż i wszerz rozciąganie napinanie w tym pomaga też bieganie kiedyś mi wychodził szpagat teraz tylko rośnie waga Fajnie że tu jesteś z nami dziś się dobrze każdy bawi tu wariactwo i szaleństwo z dużą dawką humoru nawet jak się wino skończy to żal będzie iść do domu aa...zapomniałam teraz tu mieszkam z tym to oto no Panem w kapieli kurcze On chyba zasnął..

Gość alkomniam
W wannie już zupełnie nie ma wody Oraz nadal nie prowadzą do niej schody Jestem czysty oraz też pachnący Może nawet i pociągający ;) Głownie nosem. Ale tym katarem Nie przejmuję się zupełnie wcale. No a teraz w drogę i do sklepu siup! Po garnitur. Po kąpieli ma być ślub! x Po zerknięciu zaś do szafy zaraz mija mi niepokój Jest garnitur, są krawaty, i koszula. Uff. Jest spokój. x I tak myślę se troszeczki: Więcej wina dla czapeczki!!