Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pewna moja kuzynka nie przyznaje się do mnie kiedy mijam ją na ulicy

Polecane posty

Gość gość

Z niewiadomego powodu. Czy mówić jej dzień dobry albo słać to na fejsie aż zmięknie?

Gość gość
Moja DALEKA kuzynka bardzo bogato wyszła za mąż (mąż ma majątek liczony w dzisiątkach milionów). Totalnie odwaliła jej korba i uważa się za niewiadomo kogo. x Ja prowadzę pracownię tortów artystycznych i robiłam jej tort na ślub. Zaproszenie dostałam tylko do kościoła bo jak tłumaczyła... tam będą ludzie "ze śmietanki" i ona nie chce byśmy się źle czuli. Z rodziny zaprosiła na wesele tylko niezbędne minimum (rodziców, dziadków, rodzeństwo, chrzesnych). Reszty się chyba wstydziła. :D x Ale do rzeczy. Sprawy tortu zamawiała u mnie sama, bez narzeczonego. No i teraz jest już po ślubie 3 lata i ostatnio spotkałam ją w galerii handlowej. Podeszłam się przywitać, ona była z mężem i znajomymi. Ona prztwitała się oficjalnym "Ooo, dzień dobry." I do męża i znajomych: "To jest pani XY. Zamawialiśmy u niej tort na wesele." Ani słowa, że jesteśmy rodziną. NIC. Tak mnie spławiła szybko. Było mi przykro. A tydzień później miała czelność zadzwonić i słodko pierdząco: "Anuś, zrobisz mi tort na baby shower?" Powiedziałam, że mam pełny grafik i się rozłączyłam... :O