Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie to uczucie uprawiać seks?

Polecane posty

Gość gość

Jestem 34 letnim prawiczkiem. Nigdy nawet nie trzymałem dziewczyny za rękę. Jak to jest uprawiać seks? Jakie towarzyszą temu odczucia? Wiem że zostanę prawiczkiem do śmierci, teraz jest już dla mnie za późno. Jestem ciekawy czy dużo straciłem:(

Gość gość
powiem ci tak że jakbyś odleciał , jak mi kochana loda robi to myślę że mi odpadnie głowa , a wejdziesz w cipkę to nie chcesz z niej wyjść tyle powiem z******te uczucie

Gość gość
Szczerze? Nie straciłeś niczego nadzwyczajnego. Zamiast podlegać idiotycznej presji, zajmij się doświadczaniem świata, rozwijaj pasj****ar się... jest od groma przyjemniejszych rzeczy od seksu, możesz mi wierzyć. Społeczeństwo jest zezwierzęcone, dlatego mają instynktowne parcie na ******ie. Dla inteligentnych ludzi świadomych seks jest tylko dodatkiem, jednym ze sposobów na pogłębienie relacji z ukochaną osobą. Jeśli jej nie ma, można sobie seks podarować, bez żalu.

Gość gość
Tyle pipów usycha a ten boi sie kobiet . Twoja wina .

Gość gość
korzystaj bo drugiego życia nie dostaniesz masz tylko jedno spróbuj chociaż a nie słuchaj się typa co pewnie jest takim leszczem że po 20 minutach seksu i ma dosyć inteligent k***a

Gość gość
denerwuję mnie coś takiego jakim prawem wypowiadasz się za niego jak on tego nie doświadczył tej przyjemności , opinia opinią ale nie narzucaj mu swoich przekonań bo mnie denerwujesz ten gość co ma problem powinien ci przyjebać w ryj

Gość gość
gość dziś gość dziś Jak widać, bardzo ''kulturalne'' jednostki się wypowiedziały... i sam widzisz, Autorze, że mam rację ;) Zwyczajnie tego typu 'rozrywka' jest wynoszona na piedestał przez prymitywny ograniczony motłoch. Nie warto iść za stadem. Bądź szczęśliwy w życiu i nie daj sobie niczego wmówić. Będzie okazja, to będzie, nie to nie. I tyle. Żaden wyznacznik szczęścia i spełnienia.

Gość gość
Jak widzę zdania są podzielone. Z większości wypowiedzi wnioskuję że zmarnowałem najlepsze lata:( Będę dożywotnim prawikiem, bo boję się kobiet. Do prostytutki nie pójdę, to przecież też kobieta. Zresztą zapadłbym się że wstydu pod ziemię, gdybym musiał płacić za seks. Poza tym resztki honoru nie pozwoliłyby mi na korzystanie z usług dz.iwe.k. Do kitu to wszystko:(

Gość gość
08:24 Ponieważ większość, jak wiadomo, ma zawsze rację xD Twoje myślenie, Twoje życie.

Gość gość
Nawet sobie nie zdajesz sprawy autorze jak się kompromitujesz. Zadawać w tym wieku pytania na poziomie gimnazjalistów. Nawet oni mają większe doświadczenie:D

Gość gość
Co ja tu czytam to wierze w to źe są tacy ludzie bo ze mną pracowali takie prawiki . Jednak nie rozumiem ich co to za ludzie . Nie wiem . Nie rozumiem . Dla mnie to jest normalne jak kupowanie w sklepie . Idę do roksy i pytam sie ile kosztuje roochanie w pipe ile kosztuje w doope ile kosztuje lód ,ile kosztuje walenie konia . Lubie jak mi wali konika aha leźe goły na tapczanie i jak zbliża sie wytrysk to moje nogi dostawają drgawek i fuuuuu w górę i po rękach a dziewczyna bierze ręcznik papierowy i wyciera mnie dokładnie .

Gość gość Gocha
Wy faceci chodzicie do roksy a nam pipy usychają.

Gość gość
To raczej nam fifaki usychają bo wolicie dawać badboyom

Gość gość
Sam jestem ciekawy jak to jest. Na razie ratuję się robótkami ręcznymi, może do czterdziestki się wyrobię:(

Gość gość
Do siedemdziesiątki się nie wyrobisz:D

Gość gość
Autorze, zapisz się do Ruchu Czystych Serc: http://rcs.org.pl wejdź na ich stronę, popatrz, kiedy są rekolekcje w Twojej okolicy i jedź. Tam pewnie znajdziesz jakąś fajną dziewczynę-dziewice i po ślubie coś popróbujecie. :) Fajny z Ciebie chłopak, nie idź na d****** bo złapiesz syfa, a niektóre wenerki nawet przez kilka lat przebiegają bezobjawowo, a sieją spustoszenie w organizmie, np. rzeżączka, kiła. Także nie warto.