Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca 1,5 godziny dziennie i 3 tys. netto.

Polecane posty

Gość gość

Tak mają w Polsce tylko nauczyciele. I jeszcze im źle

Gość gość
1,5?

Gość gość
moja bratowa pracuje srednio od 7:30 do 14 zarabia netto ok 7 tys . Była dyrektorem gimnazjum , teraz jest zca w podstawowce a pensja została taka sama jak w gimnazjum bo nie moga obnizyc . Sobota , niedziela wolne , swięta wole z wyprzeddzeniem , wakacje 3/4 wolne . Jako dyrektor miała wiecej obowiazków i w wakcaje miała 2 tygodnie wolnego .

Gość gość
nauczyciele to lenie

Gość gość
Ale musza uzerac sie z gowniakami

Gość gość
Tak s ie" użerają " , ze nie radza sobie w 4 klasie z dzieciakami i "ucza "ich zastraszaniem : badzcie grzeczni to nie bedzie ostatniej lekcji . Paranoja

Gość gość
Hahaha, za chwilę ktoś napisze, że nauczyciele pracują godzinę dziennie i zarabiają 4 tysiące netto. :D Skoro to taka super praca, dlaczego nie jesteście nauczycielami? I dlaczego wielu studentów robiących praktyki pedagogiczne ostatecznie nie podejmuje pracy w szkole?

Gość gość
Żeby dostać pracę w szkole, trzeba mieć znajomości. Nie przyjmuja najlepszych, tylko tych, którzy mają ciotke dyrektorke albo mamę nauczycielkę. Miejsca zaklepane. A niby tak nauczycielom źle. Nie słyszałam, żeby ktoś się zwolnił. Nawet jak są skargi, to się trzymają rękami, nogami.

Gość gość
11:30 dlaczego / ? bo nie jestem leniem . Zarabiam podobnie ale nie sciemniam ze sie napracowałem .