Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tromatooo

szkola po liceum

Polecane posty

Gość tromatooo

Skończyłam liceum dla dorosłych. Pytanie do osób, które nie zaczęły po liceum studiów, tylko poszły do szkoły policealne lub na studium. Co wybraliście? Jakie kierunki i dlaczego? Którą szkołę polecacie?

Gość Przedstawiciel szkoły ŻAK
Dzień dobry, jeśli zastanawiasz się nad wyborem szkoły policealnej zapraszamy do skorzystania z oferty szkoły ŻAK. Jesteśmy największą siecią szkół policealnych w Polsce, a swoje oddziały mamy w ponad 80 miastach w całym kraju. Zapraszamy do zapoznania się z szeroką ofertą kierunków w naszych szkołach policealnych - https://zak.edu.pl/.

Gość gość
Hej, ja po liceum wybrałam się do szkoły żak, a dokładnie do szkoły medycznej na kierunek opiekun medyczny. Nauka trwa rok, ale jest dość intensywna, kierunek był/jest za free. Na chwile obecną mogę stwierdzić, że sporo się nauczyłam, a nauczę się jeszcze trochę przez najbliższy czas. Nauczyciele mają bardzo szeroką wiedzę i zawsze są chętni do pomocy, zawsze można przegadać z nimi kwestie nawet takie co nie są związane z nauką i obecnie poruszanym tematem. Do tego wszystkiego poznałam sporo ciekawych ludzi i zyskałam kontakty, jedyne czego się boje to to czy znajdę pracę po tym kierunku.. Ale to tylko obawa jak u każdego, raczej liczę ze wszystko będzie na plus. Jak się dalej zastanawiasz to wiem, że wciąż jest rekrutacja do żaka ( 31 marca). Myśle, że warto zerknąć na ofertę którą mają i wybrać sobie odpowiedni, bo wiele z nich jest darmowych i zaocznych wiec można sobie pracować w tygodniu. Pozdrawiam