Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ada289

Jaką spacerówkę?

Polecane posty

Cześć, Mam dylemat z wyborem spacerówki dla mojej 8 miesięcznej córeczki. Nie ma doświadczenia, gdyż to moje pierwsze dziecko, dlatego liczę na Waszą pomoc ;) Chciałabym kupić wózek, który będzie miał pompowane koła, dużą, ochronną budę przed słońcem i wiatrem, opuszczane oparcie do pozycji leżącej. Dobrze by było jakby była też możliwość obrócenia siedziska przodem i tyłem do kierunku jazdy ;) Myślałam nad modelami: Bebetto Nico, Bebetto Rainbow, Camarelo Elf lub Camarelo Eos. Może miał ktoś z nimi do czynnienia?

Gość gość
Jeśli chodzi o spacerówki to zdecydowanie polecam Ci tę od Chicco https://www.al.to/p/390091-wozek-spacerowy-chicco-ohlala-citrus.html Regulacja siedziska jest płynna, można ustawić je na płasko. Podnóżek również jest regulowany. Jest naprawdę solidna, rama wykonana z aluminium dzięki czemu jest niezwykle lekki i łatwy w prowadzeniu. Do tego można złożyć ją za pomocą jednego ruchu ręką i po złożeniu zajmuje naprawdę niewiele miejsca. Duża budka świetnie chroni przed słońcem a do tego w zestawie jest jeszcze folia przeciwdeszczowa. Zdecydowanie polecam :)

Z opisu, który podałaś wydaje się być fajny :) Niestety poszukujemy wózka dodatkowo na kołach pompowanych, gdyż jeździmy na wycieczki, gdzie droga jest różna..

Czy jest tu ktoś, kto poleciłby mi spacerówkę spełniającą moje kryteria :) Albo może korzysta\ł ktoś z wymienionych powyżej modeli wózków?