Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość contemplated

osobowość prawiczków

Polecane posty

Gość contemplated

Czytałem tu sporo tematów o dorosłych prawiczkach (po 30). Zwykle przedstawiani są oni jako sieroty, niedorajdy, życiowe c**y, często niepracujące, takie ciepłe kluchy bez osobowości i charakteru. Zastanawiam się, czy może być inaczej. Czy facet może być arogancki, antypatyczny, o złożonej niebanalnej osobowości, nawet agresywny, buntowniczy, nawet może alkoholik i narkoman i nadal być prawiczkiem? Jak myślicie?

Gość prawi 124
tak może być kóurwą prawiczek .,,. Są rózne typy osobowości

Gość gość
Raczej nie. Ja jestem z tych pierwszych. Totalne zero, szkoda gadać. (34 letni prawiczek)

Gość gość
A to niedorajda życiową nie może być alkusem?

Gość gość
raczej nie? a właściwie dlaczego nie? Nie mów, że jesteś totalnym zerem, bo jesteś dorosłym facetem, który sobie pewne rzeczy wmawia. Ciuchy? można kupić lepsze, charakter? można nad nim pracować. Nic nie jest wieczne.

Gość gość
no właśnie na kafeterii okazuje się ,że nie. Prawiczek to no life, c**a bez osobowości, niepracujący maminsynek, takie ciepłe kluchy. Coś w tym stylu. Pytam więc, czy może być inaczej.

Gość prawi 124
ale to są bzdury .,., PRawiczki to w 90 % potęgi , które nie dają sie w chuója robić przez system .,.

Gość gość
nie chodzi mi o kpinę i szyderę tylko o rzeczową rozmowę. Może być na przykładach z życia, może być teoretycznie.

Gość prawi 124
gdy ty jesteś w robocie to prawik odpala grilla ,., albo opala sie na sloneczku popijając soczkiem ,.,. Od kiedy odpalaliscie grilla w sezonie ? Wiekoszsc ludzi odpala dopiero w czerwcu , a prawiki juz od kwietnia cisną grille .,.

Gość gość
na samą myśl o grillowaniu robi mi się niedobrze. Dziękuję za takie życie jak w tym filmiku.

Gość gość
napisze ktoś poważnie bez wygłupów?

Gość prawi 124
poważnie ? No tak wygląda życie prawiczków w skrócie jak widzisz tutaj na tym filmie https://www.youtube.com/watch?v=Sc--KLratVU sezon zaczynają 2 miesiace wczesniej niz ludzie pracujący .,. Dlaczego ? Bo mogą wyjsc na dwór w samo poludnie o 12 00 gdy jest najcpielej .,,. a jak ludzie przychodzą o 16 00 z roboty w kwietniu to jest juz zimno .,,. Tak w skrocie to wygląda ,,. U prawika sezon sie zaczyna wlasciwie od 20 marca do konca pazdziernika ,,.,.

Gość prawi 124
ten z prawej na tym filmie to własnie tak wygląda zycie prawiczków ,.., Oczywiscie w wielkim skrócie https://www.youtube.com/watch?v=Sc--KLratVU bo nie da rady caly czas grillowac i slichac ptaków w lesie 50 m obok działki ,.,. Wiadomo ze jak ptakow jest duzo to i one na dzialke chetnie przylecą

Gość gość
a u prawiczków mieszkających w blokach?

Gość gość
prawi 124 masz prawo jazdy?

Gość prawi 124
fakty są takie ze najcieplej kwietniu czy pazdzierniku zawsze jest miedzy 11 00 a 15 00 i wtedy prawiki wlasnie wychodzą sie bawic na dwór ,.,.

Gość gość
bawić to się wychodzą dzieci, a prawiki to właśnie takie dzieci (5letnie) mniej więcej.

Gość gość
:D:D:D

Gość prawi 124
prawi 124 masz prawo jazdy? nie, ale przejechałem rowerem łacznie 8 tys km Jezdzio sie przez połowe Polski za darmo

Gość prawi 124
prawik co nie ma dzialki to nie prawik, to przegraniec życiowy ,., Każdy prawik musi mieć działkę ,.,. Ja mam , jestem prawikiem i nie narzekam.,, Bez dzialki życie to męczarnia by była

Gość gość
prawi: to weź się dziecko za jaką robotę zamiast jeździć bez celu po polsce.

Gość gość
nie wiem czy wiesz, ale wielu mieszka w blokach i tam nie ma działek:)

Gość prawi 124
zyjemy w wolnym kraju ,.., Kto chce pracuje ,ten pracuje .,., Kto nie chce ten nie musi

Gość gość
rodzice nie mają cię dosyć, nie wypierdzielą cię z domu za wieczne nieróbstwo?

Gość gość
gadaj do siebie jak chcesz, ale to poziom 2 latka, a masz przypuszczam trochę więcej.

Gość gość
Pasożyty nie chodzą do roboty. Czy ktoś widział tasiemca uzbrojonego chodzącego do pracy? :D Puki ma ciepełko i papu samo mu spływa to jest zadowolony.

Gość prawi 124
wiadomo jak ktos ma dziecko to musi isc do roboty , ale prawik nie ma żadnych zobowiązań , nie płaci alimentów , więc sam układa sobie życie

Gość gość
no ale prawi to chyba jednak człowiek a nie jakiś tasiemiec?