Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż powiedział mi, że

Polecane posty

Gość gość

Nie czuję się facetem. Jak mam to rozumieć? Rozmawialiśmy akurat o pewności siebie i wtedy powiedział mi coś takiego. Co mogę zrobić? Czy to może być moja wina?

Gość gość
Nie, nie zamartwiaj sie. Raczej podpytaj go o jego obraz "prawdziwego" faceta.

Gość gość
jak coś takiego mówi to albo odchodzi mu orientacja od normalności w moim wypadku tak był

Gość gość
Staram się nie martwić. Podbudowuje jego ego, pracuje nad tym żeby nie zrzedzic, żeby on był zadowolony i żeby było dobrze ale to mnie zaskoczyło. 13:41 poważnie? Teraz dałaś mi do myślenia. Nigdy bym tych spraw nie połączyła.

Gość gość
moim zdanie ma za dobrze i nie musi się o Ciebie starać,czasem trzeba gierek by nie było nudno w związku

Gość gość
gość dziś - jak słyszę o "gierkach" lub "walce" w związku to robi mi się niedobrze. A może po prostu szczera rozmowa z facetem i wyjaśnienie sobie co jest nie tak? Co można naprawić? Ulepszyć? Urozmaicić, żeby nie było nudno? "Gierki" dobitnie świadczą, że w związku nie dzieje się najlepiej.

Gość gość
14.02 w naszym związku nie ma tabu. Dlatego mąż wie o mnie wszystko i ja o nim. Nawet jest zawsze podczas każdego badania ginekologicznego cipki i wspierał porody bo intymność to ja i mąż nie ja i ginekolog. Mąż mi i ja mężowi mogę zaglądać do komórki laptopa itd... Ja należę do niego a on do mnie.

Gość gość
Nie zes*aj się z badaniem własnej c*py.

Gość gość
Spróbuję go wypytac. W gierki wolę się nie bawić. To nie dla dorosłych i rozumnych ludzi.

Gość gość
gość dziś - Autorko nie "wypytać" tylko usiądźcie spokojnie wieczorem, najlepiej w weekend (gdy dzieci już śpią lub ich nie ma), wypijcie po lampce wina i porozmawiajcie OBOJE szczerze o swoich problemach. Niech ON Ci powie co mu leży na sercu i powiedź mu i TY. Porozmawiajcie o swoich pragnieniach i oczekiwaniach. Życzę powodzenia i napisz jak przebiegła ta rozmowa.

Gość gość
Dziękuję :) dam znać

Gość gość
A robisz mu loda i połykasz? Bez tego każdy by zwątpił :-P

Gość gość
Robiłam ale nie wiem czy dobrze :-(

Gość gość
"A robisz mu loda i połykasz? Bez tego każdy by zwątpił jezyk.gif" Prawie w każdym topiku o tym lodzie - kup sobie z literka, zjedz i daj spokój z tymi tekstami.

Gość gość
"Rozmawialiśmy akurat o pewności siebie i wtedy powiedział mi coś takiego." To dlaczego w trakcie tej rozmowy nie spytałaś się o co chodzi. Nikt Ci tu nie odpowie Co Twój mąż miał na myśli- musisz z nim porozmawiać.

Gość gość
Nie pomyślałam, byłam przekonana że tutaj się dowiem :-(