Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocnik Okienny

Okna i Drzwi

Polecane posty

Gość Pomocnik Okienny

Witam, Jesteśmy Polskim producentem Okien i Drzwi. Nasza Firma to Roofex High Technology Windows która mogą państwo odwiedzić na stronie : www.roofex.pl lub na Facebooku :) Jeśli ktoś z Państwa potrzebuje pomocy/ porady w doborze odpowiednich okien proszę się nie krępować i pisać:) Jestem w stanie zrobić dla Państwa szybką i darmową wycenę. Serdecznie zachęcam do kontaktu to nic nie kosztuje a na pewno ułatwi podjęcie trudnych decyzji w doborze okien czy drzwi :) Wszelkie pytania proszę kierować na mojego meila: gosia@roofex.pl

Gość gość
Zamówiłem w Radomsku Okno Plus do siebie do domu, można tę markę na Krasickiego znaleźć. Obsługa bardzo fajna, kompetentna, w zasadzie dużo nie musiałem mówić, wystarczyło kilka konkretów, wymiarów i dobrali mi takie przeszklenia jakich potrzebowałem. Oferta producenta jest do sprawdzenia na http://oknoplus.com.pl.

Gość rafaltarkowski

Co do okien to ja bym nie kombinował i wybrał któregoś ze sprawdzonych producentów. Raz kupiłem w ciemno i od tamtej pory postanowiłem że nigdy więcej. Aktualnie mamy u siebie Drutexy aluminiowe i ciężko mi cokolwiek złego o nich powiedzieć. Stosunek ceny do jakości idealny. Okna same w sobie wyglądają dobrze, a co najważniejsze - sprawdzają się w swoich zastosowaniach.

Gość Gosia80

Faktycznie wybór właściwych okien może być dosyć trudny. Ja postawiłam na tradycyjne okna z drewna. Posiadają elegancki design oraz bardzo dobrą izolację cieplną i akustyczną. Okna zamówiłam od firmy www.muszynscy.pl .

Gość gosc

mnie ostatnio bardzo zainteresowala oferta firmy www.inter-house.co.uk

Gość adam

Praktycznie cała stolarka do domów pasywnych dostępna w OknoPlus, więc to było takie moje małe odkrycie, żeby nie jeździć po wielu salonach, tylko wszystko w jednym miejscu załatwić. Dzwoń do mojego gościa od okien w Poznaniu, 792 046 490. Pytaj o OknoPlus i dopasowanie okien do budownictwa energooszczędnego/pasywnego, a na pewno ci pomogą. Pozdrawiam.