Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudusiaq

Spóźniający się okres...

Polecane posty

Gość Klaudusiaq

Witam! Mam pewne pytanie i takie rozwianie moje stresu otóż przed miesiączka spotkałam się z chłopakiem i on „walił sobie” nie do końca tylko wychodził ten preejakulat i później powoli wsunął palce nie wiem czy miał te palce w tym płynie czy tez nie ale nawet jak coś było to chyba niewielka ilość i włożył je do pochwy z dwa trzy razy i już później nic nie było między nami takiego „bliższego” przyszedł dzień miesiączki a ja nie mam jej oraz nic mnie nie boli bardzo się boje że mogę być w ciąży strasznie się tym stresuje.Spóźnia mi się już 9 dzień i od dwóch trzech dni zaczęły boleć mnie piersi tak jak na miesiączkę ale jej wciąż brak co mam robić ? (Proszę bez zbędnych komentarzy,bo ja chcę tylko odpowiedz na to czy mogę być w ciąży i czy mam się czymś martwić) Dopowiem jeszcze że miesiączkę mam od roku czy też prawie dwóch.

Gość gość
w ciążę trudno zajść przy pełnym stosunku, więc musiałby Ci wsadzić całą rękę, umorusaną spermą.

Gość Klaudusiaq
Więc mam się czymś martwić i co może być spowodowane spóźnieniem ?

Twoim lękiem.Stres,jak i leki, diety mają wpływ na miesiączkę. Pamiętaj, że kobiece ciało to nie automat, wpływa na nie wiele czynników:)Może warto jeszcze poczekać z intymnymi zbliżeniami? Do czasu większej dojrzałości i stabilizacji życiowej. Serdecznie Cię pozdrawiam!