Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćspryciulka4l

Prezent na ślub

Polecane posty

Gość gośćspryciulka4l

Moja siostra niebawem wychodzi za mąż. Postanowił kupić jej wyjątkowy prezent upamiętniający ten ważny dzień. Pomyślałam o albumie z grawerem gdzie mogliby umieścić swoje zdjęcia ze ślubu. Czy uważacie, że spodoba się jej ten prezent?

Gość gość
Jeśli album będzie tylko dodatkiem do np.gotówki to na pewno się jej spodoba,ale tak naprawdę to młodzi oczekują gotówki ,bo sami najlepiej wiedzą co chcą mieć.

Gość gość
Majty w grochy jej kup!

Gość gość
Mi by się nie spodobał, gotówka zresztą też nie. Na miejscu twojej siostry bezpośrednio po ślubie wyjechałabym w podróz dookoła świata. Jakieś wesela i prezenty to jeden wielki szajs.

Gość gość
A może prezent po ślubie ??? ja na ślubie swojego brata sama zajęłam się pstrykaniem fotek. Mam lustrzankę a mój brat robił nieduże wesele wiec łatwiej można było się odnaleźć w tłumie ;). Po weselu wybrałam najładniejsze fotki i oddałam do oprawy w formie foto książki w takiej oprawie w ze skóry ekologicznej http://fotoalbumymalik.pl/produkt/croco/. Prezent bardzo się spodobał i będzie przepiękna pamiątką.

Gość gość
Też fajny pomysł taki album potem się fajnie po latach ogląda. A co do prezentów to ja dostałam od siostry zestaw garnków go dotowania gotowania z tego sklepu http://salonporcelany.pl/#naczynia-kuchenne. Garnki są bardzo potrzebne w codziennej pracy i bardzo się ucieszyłam z takiego prezentu bo sama miałam sobie kupić garnki.

Gość Blondiina
W przypadku wyboru prezentu na ślub zawsze staram się znaleźć tego typu prezent, który będzie wyjątkowy i unikatowy. Przykładowo ostatnio, gdy byłam na weselu mojej przyjaciółki, postanowiłam podarować prezent w postaci dzieła sztuki. Tego typu prezent znalazłam i wylicytowałam na stronie największego i jednego z najstarszych serwisów aukcyjnych dzieł sztuki w Polsce, jakim jest https://desa.pl/pl/exhibitions . Dodatkową korzyścią kupowania dzieł sztuki jest to, iż wartość tego typu przedmiotów wraz z upływem czasu może wzrosnąć w przyszłości. W związku, z czym kupowanie dzieł sztuki może pełnić ciekawą formę inwestycji własnego kapitału. Prezent przeze mnie podarowany został powieszony w centralnym punkcie salonu świeżo upieczonej pary młodej, dzięki czemu zawsze, gdy tylko odwiedzam moją przyjaciółkę, moim oczom ukazuje się prezent, jaki im podarowałam.

Gość gość
Wibrator jej kup ,jak chlop przyjdzie zmęczony z pracy a ona bedzie miala chcice to sie sama bzyknie:-)

Gość LadyMaya
Ja ostatnio dla znajomych zamawiałam zestaw pościeli z narzutą na łóżko z Room99. Sama mam ich produkty i wiem, że są dobrej jakości i z fajnym, nowoczesnym designem więc myślę, że świetnie im posłuży;)

Gość gość
ja kupiłam raz podwójny voucher na lot w tunelu aerodynamicznym speedfly w Mirosławicach koło wrocławia. Było naprawdę śmiesznie :D oglądając zdjęcia śmiejemy się do dzisiaj :D

Gość gość
Bardzo fajnym prezentem jest album na zdjęcia. W obecnych czasach ludzie już nie wywołują zdjęć tylko trzymają je przenośnych pamięciach, komputerach i tym podobne....Sama wiem z doświadczenia, że przeglądanie albumów to fajny czas na spędzenie razem czasu i oddanie się wspomnieniom. Dla tego prezent w postaci takiego albumu może motywować do wywołania zdjęć na przykład z wesela. Ja taki album zamówiłam z tej strony www.fotoalbumymalik.pl.