Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podpisz petycję o sprzeciw Polski wobec aborcji i seksualizacji dzieci na forum

Polecane posty

Gość gość

dziś rozpoczynają się 62. obrady Komisji ds. Statusu Kobiet w ONZ w Nowym Jorku. Niestety, obok pozytywnych zapisów, zarówno dokument zaproponowany przez Komisję, jak i szereg poprawek naniesionych na niego przez państwa członkowskie ONZ są sprzeczne z podstawowym prawem do życia, ochroną małżeństwa, rodziny oraz bezpieczeństwem dzieci.

Gość gość
właśnie zakaz aborcji godzi w prawa do życia tak kobieta jest człowiekiem i ma prawo do decydowania o swoim ciele czemu jej życie jest mniej ważne od zlepek komórek? bo jakiś gościu w kiecce tak powiedział :O

Gość gość
Aborcja to prawo do zycia kobiet. Wybralam moje zycie, mialam aborcje i nie zaluje. Kto ma kade, ten pojedzie do zagranicznej kliniki, kto nie ma przyniesie martwego noworodka w reklamcowce (to zdarzylo sie niedawno w Polsce).

Gość gość
Jeszcze czego! Precz z katolskim ciemnogrodem.

Gość gość
niedługo zabronią pobierania krwi w celu badań bo morduje się żywe komórki ludzkie :D

Gość gość
Aborcja to prawo do zycia kobiet. Wybralam moje zycie, mialam aborcje i nie zaluje aborcja to mordowanie dzieci wybrałas wygode a nie zycie załujesz i to bardzo gdy patrzysz na inne dzieci jak sa święta ile by miało lat tak samo było u czybaszek ktura twierdziła ze nie załowała ale miała syndrom aborcyjny

Gość Teppic   No1
Na moje, to ta petycja nadaje się do kosza. Nie mogę tego poprzeć.

Gość gość
"aborcja to mordowanie dzieci " x dzieci płaczą srają w pieluszkę śmieją się płód nie jest stanie żyć poza organizmem nosicieli jest zwykłym pasożytem i zlepkiem komórek tak samo są te komórki żywe jak komórki w naszej krwi a mimo to je zabijmy by ratować swój organizm do celów badawczych

Gość gość
podpisujcie już 117 tys ludzi podpisało

Gość gość
dziś jak jest tylko zlepkiem komórek to czemu nie odetniesz sobie ręki aborcja to nie zabieg tylko powazny operacja ingerecja w organizm człowieka ktury jest nastawiony na dziecko zabicie dziecka to burzy ten proces i organizm wariuje Aborcja zabija kobiety. 29-letnia kobieta zmarła w minionym tygodniu na skutek powikłań po przeprowadzonej w 33. tygodniu ciąży późnej aborcji. Zabójstwa prenatalnego dziecka, które zakończyło się śmiercią matki, dokonano w LeRoy Carhart at Germantown Reproductive Health Center (GRHC) w Germantown

Gość gość
W Hiszpanii zmarła kobieta tuż po legalnie przeprowadzonej aborcji. Nie w podziemiu aborcyjnym, a w sterylnej klinice. Ile takich kobiet rocznie umiera, nie wiadomo. Nigdzie nie ma pełnych danychZwolennicy zabijania dzieci przekonują, że legalna aborcja jest bezpieczna W 2009 roku Centrum Kontroli Chorób doniosło, że od 1973 roku w Stanach Zjednoczonych w wyniku legalnych aborcji zmarło ponad 400 kobiet. Ta sama instytucja zastrzega jednak, że są to dane niepełne, ponieważ poszczególne stany nie są zobligowane do ujawniania takich statystyk. Trzy stany w ogóle takich informacji Centrum nie przekazują, a kilka – wyłącznie wybiórcze dane

Gość gość
weź przestań a poronienie co niby jest też można się wykrwawić na śmierć

Gość gość
Każdy zabieg może okazać się niebezpieczny, mój wujek umarl po wyrwaniu zęba

Gość gość
Jak można zabić nienarodzone dziecko wstyd mi za baby

Gość gość
17:36 i 17:45 pisze sie które :-)

Gość gość
Wprowadzić karę wiezienia dla bab które chcą zabijać nienarodzone dzieci

Gość gość
Do 17:55 od razu widać że PiSior i katol,

Gość gość
18,02 od razu widac ze po-wiec i lewak

Gość gość
PiS jest bardziej lewcki od PO

Gość gość
naród ktury zabija własne dzieci skazany jest na imigrantów dla czego bo brakuje rąk do pracy w polsce gdyby nie ukraince to takze dawno by brakło rak do pracy a pracuja w supermarketach przynajmniej w moim miescie bo gdy była jedna kasa czyna w biedronce to kolejki była na 30 minut stania

Gość gość
Nie podpiszę, nie mamy prawa decydować za kogoś. Co najwyżej za niepełnoletnie dziecko, więc bym miała prawo rozkazywać niepełnoletniej córce, ale nie obcej, dorosłej kobiecie. Już jako dziecko po kilku lekcjach religii wiedziałam, że Bóg dał rozum i wolną wolę ludziom. Jak z tego daru skorzystamy zależy wyłącznie od nas i będziemy się z tego tłumaczyć na sądzie ostatecznym. W związku z tym nie mam moralnego prawa sugerować komuś, czy ma urodzić kalekę albo urodzić w ogóle? Przecież to jej życie, ja tego dziecka hodować nie będę i nie ma takiej siły, która mnie przekona, jakaś łajza, która czuje się mądrzejsza niż sam papież i Bóg? Nie sądzę

Gość Teppic      No1
@up Po pierwsze - który*. Po drugie - bzdury. Twoja narracja sytuacji oznacza, że żeby radzić brakom rąk do pracy, planujesz skazywać kolejne osoby na życie w tym g*****e, zamiast sprawić, żeby ludzie, którym PO i PiS odebrały ojczyznę, mięli po co wracać.

Gość gość
Podpisałem i puscilem petycję dalej. Nie popieram prawa do zabijania, które feminazistkom dał HITLER! 😡

Gość gość
18:14 Wiadomośc jak z Radia Erewan. Nie Hitler dał , tylko Stalin zabraniał . I nie zabijania dzieci, tylko decydowania o własnym ciele

Gość gość
nie dawno było 117 a teraz już 119.tys