Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zapytanie

Polecane posty

Gość gość

przedwczoraj przyszedł do mnie sąsiad z zapytaniem czy mu nie pożyczę mojego samochodu byłem w szoku bo nigdy nikt o taką prośbę nie zwrócił się do mnie. Z sąsiadem nie utrzymuje żadnych zażyłych stosunków tylko cześć co tam słychać i nic więcej odmówiłem mu pożyczenia ale zaproponowałem ze mogę go podwieźć to się na mnie obraził samochód jest wart 35 tys zł nie jestem już młodym człowiekiem nigdy od niego nie zwracałem się po pomoc do niego i pytanie jak wy byście w tej sytuacji się zachowali

Gość gość
Żony , samochodu i grzebienia NIGDY się nie pożycza więc Twoja odmowa była prawidłowa. Sąsiad nie ma powodu do obrażania się , chciał gdzieś jechać , od tego są taxi lub wypożyczalnie samochodów więc mógł wypożyczyć .

Gość gość
miał tupet, zeby przychodzic po taką "pożyczkę" i jeszcze zdziwiony i obrażony ze ktos mu odmówił. masakra :O

Gość gość
dziwny jest ten twój sąsiad jeszcze dziwniejsze są jego pomysły moim zdaniem postąpiłeś prawidłowo odmawiając, bo jeśli zaliczy gdzieś jakaś kolizje czy nie daj boże wypadek to tobie polecą ci zniżki ubezpieczenia o ile je masz a sąsiad rozbrajająco powie no stało się przykro mi ale ja nie chciałem i odda ci samochód uszkodzony a ty będziesz jeszcze musiał pokryć z własnej kieszeni koszty naprawy własnego samochodu w życiu bym nie pożyczył i pogoniłbym takiego sąsiada w cztery wiatry

Gość gość
zapytaj czy ma żonę pożyczyć .

Gość gość
chciałeś go gdzies podwieź swoim autem a on sie obrazil? Dziwny facet.

Gość gość
cholera wie na co mu był potrzebny ten twój samochód prawdy sie nie dowiesz a może chciał tym pożyczonym samochodem zrobić jakiś skok napad dopiero miałbyś nieprzyjemności tak do końca nie dowiesz sie na co mu był potrzebny i do czego ten twój samochód

Gość gość
pożyczyć to można śrubokręt wiertarkę ale taką do 300 zł a ten sąsiad to na głowę upadł z tym pożyczeniem auta dobrze zrobiłeś ze mu nie pożyczyłeś