Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 2406

Powiększenie piersi Szczecin Doktor Fabian Urban

Polecane posty

Gość gość 2406

Szczecin Szczecin Szczecin  Dziewczyny czy, któraś z Was może się podzielić opinią o Doktorze Fabian Urban?  Mam zaplanowany u niego zabieg powiększenia piersi. Ze względu na to, iż jest on młodym lekarzem i nie ma nigdzie opinii na jego temat, zaczęłam się obawiać.

Gość Ewelina a
Ja robiłam w lipcu To że młody to dobrze przykłada się Jestem bardzo zadowolona z efektu Blizna niewidoczna

Gość gość
Ktoś jeszcze robił u niego??

Gość szklankazapadła
robiłam liposukcję to była najlepsza decyzja, żałuje że tak późno się zdecydowałam. Natomiast co do piersi moja przyjaciółka robiła u niego w zeszłym roku implanty, zrobili trochę mniejsze, ale koniec końców wygląda to mega naturalnie. I ja też teraz właśnie odkładam na implanty u niego, bo chcę zrobić tą samą metodą, robi bez rurek po zabiegu. Podobnie robi tylko Dr Kuna Oni operowali często razem (poczytaj sobie na forach). Przy tej metodzie, jest szybsze gojenie, mniej boli i szybciej wraca się do żywych. Musisz być nastawiona, że jak już trafisz do doktora to na na wywiadzie będzie Cię pytać o różne dziwne rzeczy w stylu czy jesteś szczęśliwa, wierząca, masz rodzinę, dzieci, będzie tłumaczyć, że odsysanie tłuszczu czy nowy biust nie pomoże znaleźć męża etc etc ;D Ale wiadomo, Oni w ten sposób sprawdzają kondycję psychiczną i czy motywacja do robienia takich zabiegów jest prawidłowa.

Gość gośćcalliopie90
Wiesz, nie znam tego chirurga, byc moze jest dobry, ale skoro nie ma o nim w sieci zadnych opinii to po co sie do niego zapisalas i skad go w ogole wytrzasnelas :D ja bym miala spore obawy, w koncu powiekszenie piersi to nie przelewki. W szczecinie dobry jest dr Maciej Pastucha. Na konsultacji potrafi wszystko wyjasnic i doradzic rozmiar implantow (jesli chodzi o marke to wszczepia mentory, te anatomiczne- sa idealne!!).

Gość any
Do gość 2406 I co, robiłaś już piersi? Bo ja też planuje w lutym u dr Fabiana i poszukuję opinie. Daj znać proszę jak poszlo

Drogie koleżanki

Jednak zrobiłam piersi w Clinic beauty u dr Fabiana Urban. Nikt mi wyżej nie odpisal- bo post z listopada 2018 jest ode mnie wiec pisze ja☺

Wszystko wyszło super! Właśnie minęło 7 tyg od operacji i dziś byłam na pierwszej wizycie kontrolnej. 345 anatom. mentor+ plastyka piersi. Blizny jeszcze nieznacznie widoczne-dziś dostałam listę pierwszych maści i plastrów właśnie na blizny.

Kształt piersi bajeczny- pełne, okrągłe, nie za duże, naturalne😍

Stan po operacji wyśmienity. Żadnych komplikacji, zasinien, opuchlizny czy krwiakow. Lekarz każdego dnia był na krótkiej wizycie z zapytanie jak i co. Byłam w klinice 2 doby.

Ja czuje się wybornie, a pisze to bo sama wcześniej szukałam opini i jest ich naprawdę niedużo. Zresztą pytałam dr jak inne dziewczyny. A on odpowiedział, że 70% w ogóle później się nie pojawia wiec nie wie. Ale wychodzi na to, że są tak zadowolone, że nie mają potrzeby przyjeżdżać drugi raz- chyba😉😘

Gość gość Ziuta

Any proszę o kontakt na maila : beata@choszczno.com

A co się dzieje Ziuta? Możemy tu porozmawiać 😊

Gość Marti

Ja jestem zapisana na konsultacje 3 października, klinikę znalazłam sama, bardzo się cieszę że Any podzieliła się swoją opinią, wcześniej dużo szukałam i nie znalazłam za wiele opinii, rozwazalam również dr Harytanowicza z kliniki dr Szczyta tylko nie wiem czy jest sens przeplacac za to że to klinika dr Szczyta. Powiedz Any ile kosztowała Twoja operacja? 

Gość any

No hej 😊

cennik jest na stronie kliniki i z tego co się orientuję nie dają rabatów 😂 no chyba, że jest akcja promocyjna to wtedy. Ale to też jest na stronie. Kilka dni po swojej operacji zobaczyłam że za kilka dni, przez 2 tyg chyba, rusza akcja: operacje piersi z rabatem 10% taniej.

No a teraz do rzeczy. Ja za swoją operację placilam 20.500zl. Wiem, dużo na maksa, ale cóż. Takie są ceny. Anatom mentor+ podniesienie.