Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iewauh

..............

Polecane posty

Gość gość
Ja miałam okazje ale nie chciałam bo t9 iditupyczny pomysł pracować w jexnej firmie z 2polowka

Gość gość
...jak zdradzisz to od razu się dowie

Gość gość
Sama znajdź sobie pracę. Skoro jest rekrutacja to próbuj normalnie a nie jakieś zalatwianie

Faktycznie, niesmaczne, że tak ciśniesz typa. Osobiście, też raczej nie promowałbym swoją partnerkę do pracy w tej samej firmie. Raz, że prywatę może i niektórzy uprawiają, ale zawsze to źle wygląda, a opinia się ciągnie długo. Dwa, w razie rozstania po chuj ma mi ktoś dupę obrabiać w miejscu pracy? Tępa jesteś, że tego nie rozumiesz? Znajdź normalnie pracę a nie kosztem swojego mężczyzny. Jak Ci się nudzi w domu weź cos za małe pieniadze i szukaj za większe już pracując.

Gość gość
Pytanie, czemu Twój facet kłamie ze stara sie załatwić Ci ta prace ale nie da rady, może nie chce bys tam pracowała, ma w tym jakiś cel, może cos go łączy z jakąś ,,koleżanką" z pracy. Bo niby czemu Nie chce Ci pomoc...ja bym stała się podejrzliwa na Twoim miejscu

@ gość dziś Już nie wymyślaj i nie judź tumana. Powody które przedstawiłem w wypowiedzi wyżej są ąz nadto wystarczające by nie załatwiać własnej kobiecie pracy we wlasnej firmie.

Gość gość
Nie powinien ci zalawiac pracy. To zle wyglada, niszczy opinie, w razie rozstania jest niezrecznie, a jak cos spieprzysz to bedzie jego wina