Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość F23121

Czy to zdrada? Czy odejść ?

Polecane posty

Gość F23121

Witam. Mam 25 lat od 1,5 roku jestem ze swoim TZ, od 7 miesięcy mieszkamy ze sobą. Moj mężczyzna jest facetem przed 30. Jestem jego druga partnerka i pierwsza partnerka seksualna, mój partner jest raczej cichy i wycofany. Uklada nam sie świetnie, duzo rozmawiamy, mamy wspólne pasje i marzenia, w łóżku jest rewelacyjnie. Wszytsko sie uklada ale.... Ostatnio chcialam wyslac maila, jednak mój laptop byl rozladowany skorzystalam z komputera mojego lubego. Na jego skrzynce zobaczylam dziwną wiadomosc owiana logo pewnego serwisu randkowego. Byly to rozmowy z różnymi kobietami, w brew pozorom byly to teksty typu ,,piekny masz uśmiech" ,,duzo nas łączy".... rozmowy byly krótkie i niezobowiazujace. Jedna Pani zostala zaproszona na kawe jednak do spotkania nie doszło. Wiadomosc te sa dosc stare (wyslane 3 miesiace temu), okres ich wysylania to ok 2 tygodnie. Nie wiem co o tym myśleć, dalabym sobie za niego uciąć obie ręce i nogi. Jestem załamana. On nie wie o o mi chodzi wypiera sie wszystkiego i zapewnia jak mnie kocha.Co mam zrobić odejść czy dac mu szanse i uznac to za chwilowy kryzys.

... aż niewiarygodne, że takie dwulicowe typy ta planeta nosi. Czy chcesz żyć w kłamstwie, nieszczerości z osobą, która prowadzi podwójne życie? Nie? No to masz już odpowiedź co należy zrobić. Powiem Ci tyle tylko jeszcze, że wiem co czujesz. Powodzenia i nie załamuj się, bo taki nie wart jest jednej łzy.

Gość gość
To dwulicowe chyba o autorce? On przecież się nie spotkał mając okazję, czyli wierny a ta jeszcze jęczy i chce odejść z odciętymi rękoma i nogami :-D

Gość gość
Sory facet z tobą mieszka a pisze z innymi i ty jeszcze pytasz czy to zdrada? Ogarnij się dziewczyno a faceta spakuj i niech wraca do siebie i pisze dalej

Gość gość
"On nie wie o o mi chodzi wypiera sie wszystkiego i zapewnia jak mnie kocha." Jak się wypiera jak pisał? - a pytałaś się po co pisał?

Gość gość
Jak jesteś jego pierwsza to dopiero teraz poznał temat seksu No i zaczyna zapuszczać żurawia co by tu jeszcze. To początek końca . Serio.

Facet 3 miesiące temu chciał się umówić na kawę. I od tego czasu nie miał w skrzynce żadnego maila? Czy przetrzepałaś mu skrzynkę do ostatniej pozycji? Autorko, doskonale rozumiem, dlaczego nie mówisz facetowi całej prawdy - popełniłaś przestępstwo, naruszając tajemnicę korespondencji. Popieram Twoje koleżanki - rozstań się z nim. Nikt nie chciałby w domu mieć agenta.

Gość gość
Jeśli na pisaniu tylko się skończyło, to nie przekreślaj, może, tego związku od razu. Owszem, on już włączył w Twojej głowie czerwoną lampkę, co wcale nie jest dziwne, ale, tak naprawdę, to nie znasz kontekstu całej tej ich rozmowy (lub kilku). Jeśli to było tylko takie pisanie, to rzuć to w niepamięć. Jeśli jednak będziesz widzieć, że on coś kręci, koduje telefon, zmienia hasła dostępu, ukradkiem pisze wiadomości, to miej to na uwadze oraz powiedz mu wprost, co o tym myślisz. Może nawet uda Ci się kiedyś znaleźć jakiś mocny dowód na jego "niewinność". Wtedy nie miej złudzeń. Najgorsze, to dawać się oszukiwać, nabierać na słodkie słówka. Że, niby, nic się nie dzieje, a on bawi się za Twoimi plecami z innymi kobietami w najlepsze. Póki co, obserwuj jego zachowanie oraz to, co robi ze swoim telefonem lub komputerem. Gdyby był z Tobą szczery, nie blokowałby tych sprzętów. Na to zwróć uwagę. Na razie, to udawaj, że nic się nie dzieje, zgaś jego czujność. Może być też tak, że to był tylko jego jednorazowy wybryk..

Moim zdaniem powinnaś dać mu drugą szansę. Zrobił źle to fakt, jednak nic strasznego się nie stało i nie jest to sytuacja bez wyjścia ( nie zdradził Cie), lecz fakt okłamania Ciebie i zatajenia informacji jest bardzo bolesny i zapala tak zwaną czerwoną lampkę. Nie odchodź od niego, jednak musisz dać mu do zrozumienia jasno i wyraźnie, że jeszcze raz go złapiesz na kłamstwie i oszustwie to pakujesz manatki .

Zaraz, jakie „nic strasznego się nie stało”? Autorka popełniła przestępstwo, Waszym zdaniem to „nic”? Jeśli tak, to mogę zaraz zajrzeć w Waszą pocztę.

Gość gość
nie pierl

Gość gość
Mało stanowczy wez i zrob tak jak masz w stopce bo zawracasz d**e tymi teoriami z d**y