Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tylko rodziny patologiczne i psychopatyczne mają problemy z płodnoscią

Polecane posty

Gość gość

Chcieliby dzieci ale nie mogą. To objaw psychopaty i socjopaty .

Gość gość
jesteś idiotą od urodzenia, czy to wynik wypadku?

Gość gość
Póknij w stół a noźyczki sie odezwą . Nie liczyłem na to źe na kafe psychopaci są .

Gość gość
Coś w tym jest. Znam faceta źonatego 39 lat a ma 2 letnie dziecko ,źonaty jest od 15 lat . Jest cichym psychopatą i socjopatą .

Gość gość
Czytałam troche na temat bezpłodności jest to wynikiem urazu psychicznego ponieważ wszystko jest w głowie .

Gość gość
Czytałam troche na temat bezpłodności jest to wynikiem urazu psychicznego ponieważ wszystko jest w głowie . czytaj więcej, bo jak na razie to za dużo nie wiesz

Gość gość
Tacy ludzie ?którzy mają problemy z płodnością często były w dzieciństwie głaskane po głowie kamieniami . Natura sie broni przed tym żeby oni nie mieli dzieci i żeby nie mieli kogo głaskać po głowie . Stąd się bierze psychoza . To biedni ludzie . Oni nie mogą za siebie .

Gość gość
Póknij serio? przez ó :D. Czemu nie jesteś w szkole o tej porze?

Gość gość płodna
Moźe to racja, poznałam kiedyś faceta który był bezpłodny. Cała jego rodzina to patologia od 10 pokolenia . Mojego faceta oduczyłam mówić he zamiast proszę czy niedosłyszałem . Ale gdy byliśmy u jego rodziców na obiedzie to przy stole wszyscy mówili he albo ho . Bardzo mi sie to nie podoba to cos okropnego ,myślałam źe ucieknę czułam sie jak nędzny babsztyl. Oczywiście jego brat urodził sie 5 lat po ślubie rodziców a on 20 lat po ślubie .

Gość gość
9.32 buahahahahahahahaha, jaka rozkmina

Gość gość
I o to chodzi o to chodzi . Ja pracowałem z facetem któremu córka urodziła sie 12 lat po ślubie . Psychika zryta źe brak słów . Po urodzeniu dziecka wcale sie nie zmienił . Jest . Był i będzie gnojem owrzodziałym .

Gość gość
Nie dziwie sie .. Jesli wyraz ( płyn który wylatuje z facetowi) jest ocenzurowany . To o czym my tu mówimy . Cenzorzy teź są bezpłodni.

Gość gość
Psychoza moźe teź ale przede wszystkim wstyd .

Gość gość
To jak owoc bez pestek . Taki pomidor albo inne jabłko to patola ogrodowa .

Gość gość
Ty łysy gnoju bezpłodny czytasz to chamie pospolity patologiczny gnoju głaskany po głowie kamieniami w ząbek jako dziecko czesany .

Gość gość
E tam to wlasnie w patologii maja dzieci lyknie sobie taka jedna z druga steke wodki rozluzni sie i juz zaszla a pozniej pare razy lyknie i zapali na podtrzymanie ciazy i pozniej piekny bobas przychodzi na swiat wiec ja nie wiem skad ty takie informacje czerpiesz

Gość gość
Łysy gnojek bbezpłodny baranie wyglądasz z tą łysinae na czole i kółeczko na czubku głowy wyglądasz jak kartofel czekający obok frytownicy ukradzionej Ferdkowi przez Lojaśke.

Gość gość
W większości jest to wina lekarzy piszących zbędne leki gdzie w niektórych szczepach antybiotyku skutki uboczne to : bezpłodność, alergie a nawet rak! Często podczas badań ginekologiczny cipki dochodzi do groźnych zakażeń gdzie w powiklaniach chorób są i bezpłodność. Dlatego zawsze podczas Każdego badania krocza mam partnera do jego obecność mam prawo bo zawsze decyduje pacjent nie zboczony ginekolog bo ci tylko wypraszają osobę bliską i potem takie badanie. ...Co za bydlak! Zamiast pomagać pacjentkom, ginekolog Piotr P. usypiał je i gwałcił. Tak było w przypadku 24-letniej Joanny*. Kiedy podczas zabiegu wybudziła się z narkozy, z przerażeniem stwierdziła, że lekarz... penetruje ją swoim penisem! Podczas badania partner zwraca uwagę by nic nie dotykał w gabinecie gdy coś dotyka prosi o zmianę rekawiczek na czyste! Również poród z partnerem jest lepszy rozmasuje plecy podczas bólu krzyżowego . Również szanują cię gdy jest partner! C C jest zawsze ryzykiem groźnych powikłań po wyszarpywaniu dziecka z brzucha!

Gość gość
Sprawa płodności to głównie sprawa psychiki, nieprzerobiony uraz z dzieciństwa itp. Dlatego te wszystkie invitro i inne metody to nie leczenie, a proteza. Kiedy wy w końcu przejrzycie na oczy. Żyjemy w dziwnym świecie instant. Jak ktoś cierpi, zamiast z nim porozmawiać, wesprzeć, oferuje mu się eutanazję. Jak ktoś jest bezpłodny, zamiast szukać przyczyny, oferuje się laboratorium. Jak ktoś ma problemy psychiczne, nafaszerować lekami i mieć spokój.

Gość gość
Jak ktoś ma problemy psychiczne, nafaszerować lekami i mieć spokój. rozumiem, ze mówisz o sobie

Gość gość
Patologia ma rzeczywiscie problemy z plodnoscia. Problem polega jednak na tym, ze patologia za bardzo sie rozmnaza, co rok to prorok.