Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M37

Onanizm

Polecane posty

Gość gość
Mhm

Gość gość
Daj mi swojego

Gość gość
Zsuwam dłonie na twoje ramiona delikatnie przesuwam je do twojej klatki piersiowej. Obejmuje nimi twoje piersi dotykam je przez bluzkę masuje przejeżdżając po nich dłońmi. Powoli z wielką majestycznoscia odpinam guzik potem następny i następny. Rozsuwam brzegi twojej bluzki z powrotem kładę ręce na twoich piersiach by je z powrotem posiąść.

Gość gość
Oh

Gość gość
Wysuwam moje dłonie pod twój stanik i zaczynam je pieścić delikatnie samymi opuszkami palców. Lubię jak zaczynają twardnieć pod moimi dłońmi jak robią się gorące unoszę je delikatnie do góry i zsuwam twój stanik widzę jak twoje sutki zaczynają się prężyć ku górze. Obejmuje je ustami na przemian zaczynam je samymi wargami ssać pociągać do góry delikatnie ponownie zaczynam obejmować je wargami ale tym razem pocieranie je. Stają się jeszcze bardziej twarde stojące.

Gość gość
Jesteś podniecony?

Gość gość
Ja tak a ty?

Gość gość
Tak wsun mi swojego delikatnie ja dalej nie odzyskalam przytomności

Gość gość
Może ochłonąć troszeczkę bo ja się produkuje a nie wiem z kim piszę. Może macie że mnie konkretny polew.

Gość gość
Chłopie więcej dystansu do komunikatorów tu nie ma kobiet tylko sami faceci. Jestem z całą stanowczością przekonany że Marta to zawodowy onanista który się tylko ślinił na twoje wypociny. Z drugiej strony muszę przyznać że masz fantazję.

Gość gośćMimi
Ja jestem kobietą.Przeczytałam co piszesz Ratownoku i jestem podniecona bardzo...i wilgotna

Gość gośćMimi
Mnie też mógłbyś ratować? Uwielbiam mieć mocno drażnine i ssane sutki.To bardzo podnieca.

Gość gośćMimi
Jesteś jeszcze?

Gość gość
GoscMimi zostaw jakiś kontakt Enarenalfarmed73@onet.pl ok odezwę się pozdrawiam Radek.

Gość gość
Jestem i czekam na Ciebie Jak masz na imię?

Gość gośćMimi
15:45-jesteś kobietą czy mężczyzną?

Gość gośćMimi
Ja najchętniej pozostanę tutaj.Można swobodnie tutaj pisać .W gruncie rzeczy wsxyscy jesteśmy anonimowi.Ja poza tym jestem jeszcze mocno podniecona ...

Gość gość
Mężczyzna Radek ratownik medyczny i autor tekstu który cię zainspirował. Pisałem ci meilla

Gość gość Marzena
Będę pisała a później podam numer telefonu i możemy pogadać . Mój mail: gmail.com.interiaooim@onet.pl

Gość gośćMimi
Zamiast marzenia o Twoim soczystym penisie Radku ratowniku, zadowolić się muszę moim wibratorem.Szkoda..Dużo przyjemności z Marzeną!

Gość gość
Miło mi cię poznać Marzenko. Nasz u góry meilla to zostaw mi wiadomość a jeśli nie uciekasz to chwilkę tu jeszcze zostanę Radek.

Gość gość
Gość Mimi chyba się nie obrażasz tutaj to towarzysko możemy pogadać natomiast prywatnie na meilla

Gość gośćMimi
16;06 nie mam powodu się obrażać Radku "Enarenalu" - z pokrewnej mi branży.Pozdrawiam.

Gość gość
gość dziś Zsuwam dłonie na twoje ramiona delikatnie przesuwam je do twojej klatki piersiowej. Obejmuje nimi twoje piersi dotykam je przez bluzkę masuje przejeżdżając po nich dłońmi. Powoli z wielką majestycznoscia odpinam guzik potem następny i następny. Rozsuwam brzegi twojej bluzki z powrotem kładę ręce na twoich piersiach by je z powrotem posiąść. ....zara,zara,z czym przesuwasz te lapska i odpinasz mi te guziki?Masz tam jakis majonez czy styczna do czegos?

Gość milyon
czesc,chetnie pokaze dziewczynom jak sie masuje.

Gość gość
Gość Nimi a jaka to branżare prezentujesz jeśli mogę wiedziec.?

Gość gość
Dziewczyny jak robicie to czasem w wannie. Na mnie łazienka działa na wyobraźnię.