Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VW200

Jak fajnie być bogatym...

Polecane posty

Słuchajcie, kiedyś podjechałam moim BMW pod bierdonkę. Zrobiło sie z tego powodu wielkie zamieszanie, każdy z zazdrością patrzył na moją furę...bezcenne. Wzięłam koszyk i ruszyłam po zakupy. Zapełniłam go po brzegi zakupami...wybrałam najdroższe wino, whisky, najdroższy ser itd. Kiedy podjechałam pod kasę wyciągnąłem mój portfel, pękał od nadmiaru banknotów, spojrzałam na kasjerkę, patrzyła na mój portfel z zazdrością i z wypiekami na twarzy....bezcenne...liczyła zakupy...rachunek opiewał na ponad 400 zł...dałem pięćset i powiedziałem, że reszta jest dla niej...była zakłopotana, wzięła te pieniądze, ja nie czekałem na resztę, wyszedłem...bezcenne...ludzie, warto dawać, ja mogę bo kasy mam jak małpa kitu, bezcenne

Gość gość
najdroższe wino, whisky, najdroższy ser itd. x W Biedronce, haha, biedaku :D Czy może ''biedaczko''.... bo gdzieś tak w połowie tej zmyślonej historyjki cudownie zmieniasz płeć. Nie potrafisz się zdecydować?

Gość gość
Te BMW mnie rozwalilo :D słabe prowo :D

Gość gość
Dla ciebie fajnie o tym snic, ale widocznie nawet nie wiesz, ze ktos bogaty nie robi zakupow sam i z pewnoscia nie w biedronce. Ja jestem bogata, jedyne zakupy, ktore sama robie, to np. w butikach na Jungerstieg w Hamburgu.

Gość gość
No i jak ci w ryju dziadu?:-P