Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VW200

Wakacje, gdzie zaplanować....?

Polecane posty

Wakacje zbliżają się dużymi krokami, nie zdecydowałam jeszcze dokąd sie wybrać...mam sporo pieniedzy więc uderzę w luksus, przecież nie bedę wypoczywała w Polsce wśród osób nadużywających alkoholu i prowincjonalnej ludności typu Janusz i Grazyna...wiem, może Dubaj, albo Manhattan...chyba, że coś mi ktoś doradzi....sama nie wiem

Gość gość
dlaczego nie Polska?

Gość gość
a my lubimy wakacje w kraju, znaleźliśmy bardzo ładny apartament w Sopocie przez BookApart, myślę że żadnych "Grażyn" w okolicy nie będzie

Gość KoralaMer
Ja tez wolę Polskę. Zakochałam się w Kaszubach! W zeszłym roku byłam w takiej małej miejscowości, w której wcale się nie nudziłam. W Pomysku Małym było spokojnie, pięknie, blisko stadnina koni - a jazdę konną uwielbiam. Gospodarstwo, gdzie byłam nazywało się Agropomysk. Właściciele byli bardzo przyjemni, dawali też rady, co można zobaczyć w okolicy. Głównie poruszaliśmy się rowerami, zeby złapac słońce i pooddychać tymi Kaszubami. :)

Gość gość
W Polsce jest wiele pięknych miejsc wiadomo ale warto też wyjechać za granicę ja nie mogę doczekać się mojej podróży do Iranu z Aliena Tours . Zwłaszcza że będzie to wypraw w małej grupie oprowadzać nas będzie miejscowy przewodnik i mamy poznać codzienne życie mieszkańców Zobaczcie sobie http://alienatours.pl

Gość gość
Ja wakację najczęściej planuję siedząc w bujanym fotelu na werandzie

Gość gość
Może i Grażyny i Janusze są w Polsce ale przynajmniej jest taniej i bezpieczniej. Ja z rodziną wybieram się do Krynicy Zdrój. Koleżanka dała mi namiary na właścicieli apartamentów Halna Residence bo była tam w Sylwestra. Mówiła, że fajne miejsce na wypoczynek

Gość gość
Mi bardzo podoba się w Sopocie i po sezonie jest tam jeszcze fajniej... Na początku września wybieram się do Sopotu i już zarezerwowałam miejsce z http://www.victus-sopot.pl/ w dobrej cenie.