Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem brudasem

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj przyslij do mnie siostra mojej tesciowej jak bawilam sie z roczna coreczka I zaczela mnie opier....c ,ze mam brudno.Corka wyrzucila wszystkie zabawki z kartonow w salonie.Do tego wszystkie kartki papiery I kredki z komody.Do tego jadla bulke I nakruszyla wszedzie.Ciotka powiedzial,ze powinnam sprzatac od razu I ze jestem brudasem.Sama nie ma dzieci I nigdy nawet faceta nie miala.Potem poleciala do mojej tesciowej I reszty rodziny...Ja sprzatam codziennie wszystko,gotuje,robie zakupy.Ale ciagle dzieci robisz balagan.Mam jeszcze dunks dwa latka I naprawde mam co robic. Nie pamietasz kiedy siedzialam na necie.Rodzina meza mnie teraz obgaduje,a mi przykro.

Gość gość
Mam jeszcze syna dwa latka.Przepraszam pisze z telefonu.

Gość gość
A Ciebie obchodzi to, co gada jakaś nawiedzona baba? Idź z dziećmi na spacer, zamiast zajmować się p*****lami

Gość gość
Zdumiewa mnie brak kultury tej ciotki. Nigdy w życiu będąc w gościach nie zwróciłabym gospodarzowi uwagi, że ma brudno. Nawet jakby na środku pokoju leżała kupa. Zaś co do brudu; brud to nie jest bieżący bałagan robiony przez dziecko. brud to gruba warstwa kurzu nie ścierana od wielu dni, pajęczyny w kątach, nie myta od miesiąca podłoga, przypalona kuchenka nie czyszczona od tygodni. A nie rozrzucone przez dziecko zabawki.

Gość gość
Mnie kiedyś wrzucono z mieszkania, które z mężem wynajmowaliśmy. Wparowała mi do mieszkania właścicielka, niezapowiedziana, że niby chce mieszkanie obejrzeć. Ja głupia, młoda ją wpuściłam - choć nie musiałam - tyle, że wtedy tego nie wiedziałam. I się p*************a, że okno balkonowe brudne na dole. Syn (wtedy 11 miesięczny) upaćkał rączkami. Przywaliła się, że mam UWAGA umyte, czyste naczynia nie pochowane do szafek (że niby blat jej tym niszczę) a na koniec kontrolując łazienkę zaczęła się rzucać bo zobaczyła, że mam butelkę płynu do bycia paneli a w mieszkaniu był parkiet. No i następnego dnia zadzwoniła i kazała nam się wynosić do końca miesiąca. Jej mąż nie wiedział gdzie oczy podziać ze wstydu i nas przepraszał, tłumacząc, że żona ma jobla na punkcie czystości a, że to jej mieszkanie to on nie ma nic do gadania.