Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nalka7

Dieta, kto ze mną? :)

Polecane posty

Hej wszystkim, od wczoraj zaczęłam dietę! Niedługo lato, trzeba jakoś wyglądać, chociaż trochę polepszyć swój wygląd, a niestety nadwagę mam sporą :( Kto ze mną?! Motywujmy się i podzielmy się swoimi efektami! :) Na śniadanie dziś zjadłam 2 kromki chleba razowego i twarożek chudy + kiwi, a na drugie śniadanie 2 kromki chleba pszennego z szynką, ogórkiem i sałatą (pycha!) + kilka różnych owoców, kilka bo jednak za kwaśne były dla mnie. :D Czekam na obiadek, a jak tam u Was? Jakieś plany? :) Śmiało :D

jest :D Ja tez jestem na diecie, glownie wegetarianskiej, chociaz zdarzy mi sie zjesc mieso, ogolnie oczyszczam organizm od dwoch miesiecy od toksyn, nie do konca regularnie, ale dosc duzo, nabialu tez nie jadam. Dzisiaj na obiad robie sobie wegetarianskie burgery z groszku i burakow i do tego marchewke na grilla i potem jeszcze ser halloumi, a do burgerow jeszcze parmezanu wtarlem i sera cheddar. Pierwszy raz robie, wiec jestem ciekaw :D

ogolnie to pieka sie na grillu i sie utwardzaja, wiec niedlugo na talerz i gotowe, jeszcze dorobie reszte rzeczy, wrzuce fote moze jak mi sie uda ladnie na talerz nałożyć xD

Gość gość
4 kromki wsuwasz przed obiadem to nie dziwne że masz nadwagę, jak to zliczyć co zjadasz do tych kromek to już masz z 1000 kalorii.

Emmmm 2 kromki chleba razowego który jest wielkości jednej dużej kromki + 2 kromki chleba pszennego który też jest bardzo malutki (taki kupiony w tesco). Tak mam podane w jadłospisie, a do kanapek sałata, chuda wędlinka, ogórek, twarożek chudy. Jak nie wiesz co napisać to lepiej nie komentuj :/

Srynik, ja również mało mięsa jadam, ogółem to co zjem z mięsa to fileciki jakieś. :) Dzisiaj na obiad miałam rybkę (nienawidzę ryb!) pieczoną z koperkiem + sałatka z ogórka, cebuli i pomidora. :) A na kolację mam sałatkę z szynki. :D I jak Ci idzie oczyszczanie organizmu? Jak tak czytam co robisz to aż się głodna robię. :D

Gość gość
Nalka7 dziś a ty jak jesz już tyle do południa to nie dziwne że masz nadwagę. a skoro nie chcesz komentarzy to po co tu temat założyłaś. no ale wiesz lepiej co robisz jedz jak ci napisali

dobrze mi idzie, ogolnie oczyszczam sie bo palilem dlugo, ale ostatnio ograniczam palenie do raz na kilka dni...

@Gość Do południa czyli do 17... obiad mam o 17, ale okej, wiesz lepiej. Chcę porozmawiać z kimś kto też się odchudza, a nie kto krytykuje, to różnica. A te jedzenie jest przypisane przez dietetyka, także tekst ''nie dziwię się że masz nadwagę'' jest nie na miejscu, bo nie jadałam takich rzeczy nie będąc na diecie. @Srynik Ja palę papierosy, ale nie dam rady na razie rzucić, jak schudnę to może wtedy za to się wezmę. ;) Na razie zależy mi na zrzuceniu kilogramów. W ciągu kilku miesięcy utyłam 20 kilogramów, zły okres miałam. Ale wróciłam do normy i chcę wrócić do wagi. ;)

ja tez pale, ale ograniczam, z 10 papierosow dziennie zjechalem do jednego na 2-3 dni, ogolnie oczyszczanie organizmu to przede wszystkim pocenie się i jadanie jak najmniej przetworzonej zywnosci, najlepiej bez chemii owoce gdzie nie bbyla chemia uzyta przy hodowli albo nie są GMO, w anglii coś takiego nazywa się organic, przy hodowli ponoc nie dochodzi do zanieczyszczenia srodowiska. Sauna, dużo kąpieli, sport, dobre żywienie :P. A przede wszystkim rozciąganie, bo wtedy się organizm bardzo dotlenia i od razu sie lepiej czlowiek czuje, ja zaraz ide cwiczyc :P

Ja ćwiczyłam miesiąc i na wadze 4kg na +, także na razie dietka, później dorzucam cardio dla przyspieszenia przemiany, no i oczywiście ciepło się robi to i na rowerek ucieknę. :)

No niestety złapałam kontuzję, naciągnęłam sobie nogę i nie mogłam ćwiczyć, nawet chodzić. :D Ale mam nauczkę na przyszłość i będę rozciągać się, na razie jestem na diecie tylko. :D Zjadłam dziś na śniadanie bułkę z białym serkiem i pomidorkiem + kiwi. Do tego kawka z ranka :D A co myślicie o różnych suplementach wspomagających odchudzanie? Czytałam o Therm Line fast, opinie ma dobre, używał ktoś? :)

Gość gość
Dzięki Foreverslimowi schudłam zaraz po tym jak przestałam karmić .Długo mi to nie zajęło bo tylko niecałe trzy miesiące.Teraz jestem nawet lżejsza niż zanim zaszłam w ciąże.Więc namów żonę na kupno tych tabletek.

Gość gość
Zdecydowane tak dla Foreverslimu.Dla mnie jedyne tabletki które rzeczywiście odchudzają.W sumie dzięki tym tabletka nawet nie trzeba się aż tak starać.Waga spada bardzo szybko.Spodziewałam się że dzięki nim schudnę ale o takich efektach nawet nie marzyłam.

Gość Martusia28MN
Ja na samej diecie nie dawałam rady, od miesiąca stosuje Slimunox i waga juz spadla o 5 kilo

Gość Natalia O
Ja właśnie zaczęłam odchudzac sie i stosowac Slimunox. Może będziemy porównywac efekty?