Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znalam wspanialego chlopaka, szkoda ze nie zyje

Polecane posty

Gość gość

Nie byl atrakcyjny, wrecz byl posmiewiskiem bo chudy, rudy, niski. Ale powiem wam, ze czulam do niego mega chemie a jak zmarl to rozpaczalam okropnie, przez pierwsze 3 miesiace CODZIENNIE laly mi sie lzy jak grochy w najmniej oczekiwanych momentach, pozniej juz nie mialam sily plakac ale czulam wewnetrznie taki bol i zal jakbym byla jego najblizsza osoba a to tylko dobry kolega. Minelo juz troche lat i nie spotkalam drugiej tak fantastycznej osoby. Pomimo, ze byl z biednej rozbitej rodziny, wysmiewany to nigdy nie tracil usmiechu i wiary w ludzi, wspieral innych, poswiecal sie dla innych, byl bardzo wartosciowy i madry. Nie powiem ze byl madry NA SWOJ WIEK, bo czasami ludzie 80 letni nie maja takich wartosci i madrosci jak on,mial tyle zalet,byl kochany,mial ogromne poczucie humoru ,byl energiczny a tak zostal skrzywdzony przez los... najpierw ojciec zostawil rodzine , biedowali , w szkole byl wyszydzany z tego powodu i tez z powodu wygladu, potem w wieku 20 lat zachorowal na raka... Do nikogo wczesniej nie mialam takich uczuc - bezinteresownosci, czulosc****elnego skupienia na nim i przekladania jego potrzeb nad swoje, do dzis sie wzruszam jak widze jego zdjecia czy filmiki,na jego grob nie chodze bo czuje sie okropnie, minelo juz 10 lat i nigdy nie poznalam nikogo lepszego...

Gość gość
Wzruszy mnie Twoj opis, Kochana. Zyj dobrymi wspomnieniami, kiedys sie spotkacie a na razie zyj...

Gość gość
Dziekuje, mam nadzieje ze cos jest po tej drugiej stronie... w sumie dzieki niemu nabralam wiary, dopuszczam mysl, ze moze...wczesniej bylam ateistka