Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja corka ma 164 a ma 10 lat.. szkoda mi jej!

Polecane posty

Gość gość
Czyżby? Zapytaj którąkolwiek kobietę o wzroscie 180 cm czy jest zadowolona, że wyglada jak wieża. Nie chodzi o wywoływanie kompleksów tylko o zapobieganiu im.

Gość gość
Nie przejmuj się głupimi babskami. To problem, zwłaszcza że jest odrzucona przez rówieśników. Ta niezdarność też jest minusem, dzieci niesprawne fizycznie są szybciej odrzucane niż te zwinne. Na pocieszenie napiszę że moja mama była taka wysoka w wieku 10lat, opowiadała mi, widziałam zdjęcia. Dostała okres za chwilę i ma teraz 168cm:)Jednak też była nazywana żyrafa i na zdjęciu z dziećmi jest wyższa o głowę lub więcej .Wysoka kobieta powinna siebie akceptować, jednak takie są fakty, jest to wada i taka kobieta nie jest subtelną czy delikatna nie mówiąc o tym że faceci wolą niższe , drobniejsze. Ja też tak zawsze postrzegałam inne kobiety, tym wysokim współczułam. Do 170cm ok, są obcasy i one dużo dodają,taka wysoka kobieta wygląda tragicznie w obcasach. Jednak plusem są balerinki i rurki.Takie długie nogi fajnie w nich wyglądają, a krótkie jak balerony więc są też plusy.

Gość gość
Dzieci potrafia byc bardzo wredne: ten jest rudy, ten jest za chudy, za gruby, za maly, za wysoki, tamta ma zeza. U dziecka najwazniejsze jest poczucie samowartosci. Znam dziewczyne 19-to letnia, ktora ma 181 i gra w koszykowke. Kiedys mi powiedziala, ze dla niej najgorsza rzecza w kontaktach z innymi jest to ze jak stoi to patrzy na ich glowy a nie w oczy. W tym roku zacznie studia medyczne. Modelka nie chciala zostac pomimo wielu propozycji. Twierdzi, ze jest za madra na modelke.

Gość gość
7.09 Wyobraź sobie, że lubię bardzo moje 180

Gość gość
Mój syn ma 13 lat i 183,także wiesz,autorko..

Gość gość
Obecnie jakies same mutanty się rodzą.

Gość gość
Ty jesteś mutant umysłowy ;)

Gość gość
Co się innego syn a co innego córka.Kobieta 175plus to koszmar. I jak ktoś siebie akceptuję ok, to super, jednak akceptuję się też krzywe nogi, nos kartofel itp. Nie zmienia to faktu że dziecko źle się czuje z takim defektem a rówieśnicy się śmieją. Ta dziewczynka przestanie rosnąć i dojdzie do 170cm.Taki urok

Gość gość
Ja mam 168 i żałuję, że nie mam 170. Moja mama ma 154, a babcia 152 i to jest straszne. :D Dzięki Bogu je przerosłam.

Gość gość
ja mam 177 cm i nie oddałabym ani centymetra. Koleżanki wielokrotnie mi mówiły, że zazdroszczą mi wzrostu i długich nóg, ja żadnemu karakanowi nic nie zazdroszczę. Być może nie mogę chodzić w wysokich szpilkach, ale nie muszę, bo mam naturalnie długie nogi bez sztucznego przedłużania. Autorko, nie przejmuj się. Często dziewczynki rosną, a później staja i wysokie wcale nie są. dzieci niekoniecznie muszą przerosnąć rodziców, bo moja siostrzenica jest dużo niższa, a ma 18 lat, więc raczej już nie urośnie. Syna kolega jak przyszedł do gimnazjum, to miał 194 cm i od tego czasu już nie rośnie.

Gość Cooliberek
Autorko twoja corka moze byc , ale podkreslam.moze byc jedna z najwyzszych dziewczyn ale i nie musi byc taka . Mam siostrzenice ktora ma 186 cm. Wzrostu i jest piekna i zgrabna dziewczyna .

Gość gość
Ja mam 179 i codziennie żałuję ze nie jestem niższa, normalna. W okresie nastoletnim.przezwiska wieża i żyrafa.byłu na porządku dziennym, myślałam nawet o samobójstwie. Nie chciałam wychodzić z koleżankami bo przy nich wygladałam po prostu pokracznie, 5 normalnych dziewczyn plus o głowę wyższa żyrafa. Mam teraz brzydką zgarbiona sylwetkę, nadal mnóstwo kompleksów, mimo dosyć ładnej twarzy i figury nie dałam rady siebie zaakceptować. Z powodu wzrostu spotkałam się z wieloma chamskimi docinkami, nie wyobrażam sobie być jeszcze wyższa, nigdy nie uwierzę że takie żyrafy jak ja lubią swój wzrost, tak tylko mówią bo co mają powiedzieć a nie chcą uchodzić za zakompleksione biedactwa. Autorko nie funduj tego swojej córce.

Gość gość
Nie funduj? Żartujesz chyba, mamy jakiś wpływ na wzrost? Ja mam 179 cm i nigdy nikt mi nie dokuczał z tego powodu. Nigdy nie nazwał żyrafą. Za to często słyszałam jakie mam piękne nogi, kiedyś nawet zdobyłam pierwsze miejsce na jakiejś zabawie karnawałowej, jako właścicielka najzgrabniejszych nóg ;) Uwielbiam ten wzrost , to mój największy atut. Męża mam wysokiego,ładna z Nas para, często ludzie gapią się gdy spacerujemy. Jesteśmy eleganccy i wysocy. Chodzę z podniesioną głową, nie mam kompleksów. Ludzie!

Gość gość
Dlaczego uwazacie, ze wysokie kobiety nie mogą chodzić w wysokich obcasach? Ja mam 172 i uwielbiam koturny, obcasów nie za bardzo w takich do 9cm czuje sie jeszcze ok. W nosie mam, ze.myślą o mnie żyrafa czy cos podobnego. Nie raz sie spotkałem z powiedzeniem, ze po co ci takie buty jak i tak jestes wysoka? Kuźwa czy wyzsze buty zaklada sie tylko po to by dodac sobie cm?

Gość gość
gość dziś Czyżby? Zapytaj którąkolwiek kobietę o wzroscie 180 cm czy jest zadowolona, xx Ja mam 181 i jestem całkowicie zadowolona, zero kompleksów. Mam wysokie koleżanki, które też nie mają problemów i doskonale układają sobie życie prywatne. Kwestia nastawienia i środowiska.

Gość gość
10.04 tak, można hormonalnie zahamować wzrost.

Gość gość
Polska jest krajem niskich ludzi. Mieszkam w Danii i tutaj jest bardzo duzo kobiet naprawde wysokich i bez kompleksow. Moja corka ma 176 wzrostu i chodzi w butach na wysokich obcasach.

Gość gość
gość dziś oby corka nie miala potem 2m ....

Gość gość
Tak mowicie ze kazdy wam mowi ze macie piekne dlugie nogi a sama mam wysokie kolezanki i jakos nigdy nie zauwazylam zeby ktos sie zachwycal :P

Gość gość
12.26 Nie ma i już mieć nie będzie. Jest niższa ode mnie :)

Gość gość
Niestety gość 09.19 ma rację.

Gość gość
12:41 Całe szczęście jest to racja subiektywna :P

Gość gość
12.41 Niech zgadnę, jesteś facetem 160 cm w kapeluszu?

Gość gość
a co maja niby zrobić?

Gość gość
Warto pójść do endokrynologa . To nie musi być choroba ale moźe być.

Gość gość
Sorry, ale długie i kobiece nogi to ma kobieta max 175, powyzej to juz wynaturzenie i nie wyglada to dobrze, na pudlu jakas kobieta z najdłuższymi nogami a ma 178 i wyglada strasznie mesko, jak trans jakis.

Gość gość
Nie patrzcie na wygląd tylko na zdrowie.

Gość gość
12.41. Jestem kobietą 175.

Gość gość
gość dziś Sorry, ale długie i kobiece nogi to ma kobieta max 175, powyzej to juz wynaturzenie i nie wyglada to dobrze, na pudlu jakas kobieta z najdłuższymi nogami a ma 178 i wyglada strasznie mesko, jak trans jakis. RACJA