Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co szanować kobiety jak Cię same nie szanują

Polecane posty

Gość gość

Traktują jak śmiecia bo ile razy można być tak traktowany za nic

Nie szanują Cię, bo sam się nie szanujesz. Niestety tak to działa, więc pretensje zgłaszaj tylko do lusterka. Tylko nie pomyl szanowania z siebie z chamstwem, bo to zupełnie co innego.

Gość gość
mnie była traktowała jak psa i wymagała bardzo dużo a od siebie nic , księżniczka głupia zerwałem z nią po miesiącu bo nie wytrzymałem nerwowo , miała pretensje że chodzę na siłownię i czasem zdarzyło mi się powiedzieć na ten temat coś a ona miała to w d***e super

Gość gość
Jak chciałem uprawiać aktywność fizyczną razem z nią to stwierdziła ze uwidzialo mi sie bo to modne teraz...

Gość gość
ja ćwiczę już 4 lata jak chciałem ją wsiąść do scouta lub do calipso by nie siedziała na d***e to nie i ciągle pretensje że czasu nie mam niby , nie ważne co bym robił to opieprz dostawałem

Gość gość
Faceci to tylko by chcieli aktywność fizyczną wspólnie uprawiać :P szczególnie tę w łóżku :P

Gość gość
Szacunek nie jest czymś, co nadaje się świadomie. Albo się go czuje, albo nie. Jeśli kobieta Cię nie szanuje to znak, że nie wzbudzasz w niej szacunku, ergo musisz popracować nad sobą, postawą i charakterem. Powodzenia.

Gość gość
Powinna znaleźć sobie łysego dresa albo bandziora bo oni takie lubią. Jak baba wydrze koparę od rana, rzuci talerzem, zeklnie przy kumplach to jest ok. I kumple z podziwem mówią ; ty to Srba masz babę z jajami.