Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem załamana!

Polecane posty

Gość gość

Nie mogę już tego znieść. Matka ma mnie gdzieś, mieszkam u siostry z jej mężem i dziećmi. Widzę i czuję, że jej to się nie podoba, gdyby nie to, że się uczę nic by nie stało na przeszkodzie ani mi ani im żebym poszła do pracy i się wyprowadziła. Nie uczę się w dziennej szkole, bo zwyczajnie brakowało mi pieniędzy. Mam jedynie rentę, a do rachunków się dokładam i do jedzenia tez. Zostaje mi tak naprawdę na opłacenie szkoły i chociaż trochę dla siebie. Mam już dość! Dość! Dość! Nie mogę jechać nawet do koleżanki, spotkać się ze znajomymi ze starej szkoły przez co ich trace. Chciałam gdzieś iść pracować, ale osób z liceum nie chcą brać, studentów zazwyczaj szukają. Nie mam siły się uczyć, a jak już się uczę to nie mogę zrozumieć np matmy, a o korepetycjach mogę zapomnieć, a z racji mojego toku nauczania nie mam kontaktu bezpośrednio z nauczycielem, jedynie dostaje materiały masakrycznie okrojone. Na tym skończę. Jestem bliska zrobienia czegoś głupiego i już teraz wiem, że to byłby mój największy błąd w życiu, to już jest błąd, że o tym w ogóle pomyślałam. Dlaczego nie mogę mieć normalnych rodziców?! Dlaczego nikt mnie nie chce?! Dlaczego ten świat jest taki popaprany?! Jak się z tym pogodzić?

Gość gość
A ja zmęczona

Gość gość
To moja mama mnie zostawiła, a nie PIS i PO, nikt jej nie kazał. Sama wybrała.

Gość gość
18:10 To może odpocznij, chyba, że nie masz jak albo jesteś w pracy.