Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

długo byłaś w szpitalu po porodzie?

Polecane posty

Gość gość

bardziej niż sam porod przeraża mnie wizja pobytu w szpitalu.. :/

Gość gość
Za pierwszym razem 2 doby za drugim 9 dni dziecko brało antybiotyk a na dokładkę w 7 dobie podskoczyla mu bilirubina .Wypisalli mnie w wigilię rano masakra.

Gość gość
Za pierwszym niecałe dwie doby. Za drugim 6 dni, chore dziecko.

Gość gość
A mnie najmniej szpital stresuje, porod tez nieszczegolnie,a przeraza pekniecie krocza, szycie i komplikacje, jak nietrzymanie moczu i stolca, stomia, wypadanie macicy oraz krwawienie pologowe, ciagniecie szwow, niemoznosc naturalnego zalawienia sie.powiedzcie jak to jest w przypadku szwow i korzystania toalety, przeciez nie wolno przec a to sie barsdzo dlugo zrasta, lewatywe sie robi czy spozywa tylko nutridrinki bezresztkowe z apteki?jesc chyba cos trzeba, mimo ze nie ma czasu przy noworodku

Gość gość
mnie na szczęście nie przerażają szwy, mialam miec cesarkę- położenie miednicowe, juz bylam w szpitalu, a mały w ostatnim momencie sie odwrócił, wyslali mnie do domu i dali szansę na porod naturalny, wiec juz jakos na szwy nastawiona bylam.. ale tez mnie ciekawi jak to jest po porodzie z korzystaniem z toalety, jakos sie załatwić trzeba a słyszałam że pierwsza wizyta po porodzie najgorsza

Gość gość
Tak wyszło, że 4 dni, rodziłam normalnie, ale miałam skoki ciśnienia po porodzie

Gość gość
A powie ktos jak z tymi szwami i toaleta?bo ja chyba bede jesc tylko nutridrinka bo sie w calosci wchlania i nie ma odpadow, jakos nie wyobrazam sobie wyprozniania z przeoranym kroczem i o***tem

Gość gość
Po cc w moim szpitalu lezy sie 7dni a po sn 4 ja bylam 10bo maluch mial wrodzone zapalenie pluc i dostawal antybiotyki

Gość gość
Ja bylam 3 tygodnie ,bo pijany " Doktor" konowal pierw mnie przeciol z gory nadol pezpotrzeby a potem ni dodatkowo Udo do krocza pszyszyl

Gość gość
5 i pol tyg.Mały był wczesniakiem,ja miałam bardzo wysokie CRP

Gość LadyMaya
Na szczęście tylko 2 dobry- nie cierpię szpitali;) a co do problemów z bolącym kroczem mnie bardzo pomógł regenerujący spray z motherlove. Złagodził ból i dyskomfort, zmniejszył obrzęki i ogólnie działał antybakteryjnie. Warto się w niego zaopatrzyć.