Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwielbiam dostawać zastrzyki!

Polecane posty

Gość gość

Uwielbiam czuć jak w moje dupsko zagłębia się ostra, najgrubsza igła na stanie. Jako dziecko panicznie lękałem się tego. Do tego stopnia, że musieli mnie w cztery osoby szarpać za nogi i za ręce, gdyż już jako kilkulatek odznaczalem się znaczną siłą i bitnoscią. Do tego werwy dodawał mi strach i adrenalina. Najgorsze były zastrzyki dwa razy w to samo miejsce. Wycie jakie z siebie wydawałem musiało mrozić krew w żyłach w poczekalni. A teraz oddałbym wszystko by te czasy wróciły

Gość gość
A wy?

Gość gość
W dupe nie lubię bo mam traume z dzieciństwa która sobie sama zafundowałam bo nie chciałam zrec antybiotyku więc mnie musieli kłuć w dupsko. Ale lubię w żyły. Ale tylko na prawej ręce

Gość Biedronka1025

Serio 

A ja nie znoszę bo byłam mała strasznie płakałam no polecam i nie polecam . Sorry ale nie lubię . Bo jak byłam mała i do przedszkola chodziłam to miałam 15 razy w pupę po jednym dziennie.

Gość Gość

A ja kocham pobieranie krwi,vto jedyny powod slaczego jestem dawcą

Gość Pan 42

Szukam kobiety dojrzałej co by mi robiła zastrzyki w tyłek lubie emocje zapraszam Slawik podaje numertelefonu jak się znajdzie kobieta to niech zadzwoni 608631475 czekam