Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaw

Facet odmawia seksu

Polecane posty

Gość Onaw

A wiec tak, ja 19 lat, on 26 lat, mamy synka 7 miesiecznego, od polowy ciazy musze sie prosic o seks. Czesto zartuje sobie ze jestem gruba, ze mam zwisajace cycki, za kazdym razem jak cos takiego powie bardzo mnie to rani i on to widzi, od razu mowi ze przeciez zartowal. Rozumiem zazartowac ale nie ciagle z tego samego i uzywac ciagle tych samych slow. W lozku nie wychodzi nam juz wcale. Ciagle sie prosze o seks, nawet jak sie dobieram i mu stanie to odmawia. Czasami sie zgodzi, raz na miesiac czy poltora. Mowilam mu ze potrzebuje wiecej jego uwagi i chce sie poczuc porzadana, ale on odpowiada ze zdziadzial i nie chce mu sie poprostu. Nie wiem dlaczego tak jest. W tym roku mamy brac slub a tu nam sie w lozku nie uklada.. Co ja mam zrobic? Jakich argumentow uzyc?

Gość gość
0/10

Gość gość
ja 19 lat, on 26 lat, mamy synka 7 miesiecznego X patologia

Gość gość
bardzo Ci współczuję :( nie bierz żadnego ślubu dopóki ten facet nie odzyska zainteresowania Tobą. widocznie nie dojrzał do związku, w którym trzeba być odpowiedzialnym. czy on Cię jeszcze kocha, czy tylko widział młodą laskę, która na niego leci dopóki nie zaszłaś w ciążę? takie żarty nie są na miejscu. dopóki nie zacznie wam się naprawdę układać w łóżku ślub nie ma sensu, bo potem weźmiecie rozwód, albo oboje będziecie nieszczęśliwi ;/

Gość gość
Jest na zbiorniku fajna cycata laska zeby_zycie_mialo_smaczek ma nika czy cos takiego, wlasciwie to para ale ona jest sliczna i te cycki, mega podnieca jak na nia patrze to k***s sam staje, piekna kobieta, duze jedrne piersi normalnie mega, czesto wale do jej zdjec i nawet wyslalem jej jak wale i ona ma to zdjecie w swojej galerii.

Gość gość
22:45 8 lat różnicy i patologia,patologia to tacy jak ty.

Gość gość
Co ma tu teraz roznica wieku do patologii? A jesli naprawde chcemy sie sprzeczac to 7 lat roznicy a nie 8.