Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinówka93

Pytanie o soczewki

Polecane posty

Wczoraj zamówiłam soczewki kolorowe. Męczyłam się z nimi 3 godziny. Udało się założyć jedną. Próbowałam na tyle sposobów. Oczy pieką. Czuję w nich jakby piasek. Nie wiem co robić. Pieniądze wyrzucone w błoto? Poradzcie coś dziewczyny.

Ej. To jak już mi odpisujecie w końcu. To co z tymi soczewkami. Nadal mam problem. Tzn nie mam. Bo nie próbowałam ich założyć od kilku dni.

Gość gość
A długo już nosisz soczewki?

Gość gość
Czy to twoje pierwsze soczewki?

Gość gość
Trzeba poćwiczyć i w końcu się przyzzwyczaisz. Ja noszę już ponad rok soczewki. Ale z tydzień zajęło mi nauczenie się zakładać i je nosić. Dasz radę:-)

Gość gość
A ułatwić możesz sobie w taki sposób że spełniasz te soczewke płynem i dopiero na oko zakładasz. Pooglądać filmiki na youtube . Tam jest pełno sposobów zakładania soczewek

Gość gość
Nawilż lepiej oko (solą fizjologiczną lub własnymi łzami). Najlepszy efekt jest wtedy, kiedy wnętrze soczewkij wilgotne, oko jest wilgotne, a zewnętrzna strona soczewki (która dotyka opuszka palca) - sucha.

Gość gość
Piasek w oczach bo za długo zakladasz i oko wysycha. Pamietam swoje pierwsze dni. Masakra, tym bardziej ze mam dość dlugie paznokcie. Musisz pocwiczyc i przemeczyc sie kilka dni i dojdziesz do wprawy.

Gość gość
A może na złą strone zakladasz?

Gość gość
A moze na złą stronę zakladasz

Gość gość
Po co wy nosicie soczewki?

Gość gość
Przede wszystkim dla komfortu widzenia jak i wygody, akurat to prosta sprawa :) Co do samych soczewek to warto zerknąć na www.MrHilary-Sklep.pl sama u nich zamawiałam i wszystko w jak najlepszym porządku :)

Gość gość
Ode mnie www.Optyk.Lublin.pl gdzie zamawiałam swoje soczewki, jestem bardzo zadowolona :)