Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny jak zyloby sie Wam z mysla, ze facet jest z Wami ale

Polecane posty

Gość gość

nie podobacie mu sie, nie kocha Was, mysli i fantazjuje o innych, zdradza Was z kim moze, a jak nie moze to tylko dlatego, ze akurat dana kobieta JEGO NIE CHCE, marzy o gowniarach takich okolo 20stki,w towarzystwie sie o was zle i obrazliwie wypowiada i jest z wami z czystego wyrachowania, a w przypadku choroby czy powazniejszych problemow jesli mu sie nie oplaci to odejdzie dalej bylybyscie z takim facetem jezeli bylby dla was mily i jakos tam by sie ''ukladalo''?

Gość gość
To prowo nie? Nie??

Gość gość
Nie, bo wiekszosc facetow taka jest. Widze to od strony kumpelskiej. Jestem dla nich kolezanka ,a nie dziewczyna i widze jak sie zachowuja. Skutecznie obrzydzili mi zwiazki, ale z drugiej strony nie mam zamiaru do konca zycia byc sama. Moze wejsc w taki uklad i nie oddawac siebie calej jak do tej pory tylko postepowac podobnie, a z tym jednym najbardziej oplacalnym prowadzic gospodarstwo, miec dzieci?

Gość gość
jak facet nie kocha to widac jak na dłoni a takiego się goni a nie zadawala ochlapem jego

Gość gość
Wiekszosc nie kocha tylko udaje

Gość gość
Faceci tez potrafią udawać, grać. Oj potrafią. Wchodzą w zwiazki dla korzysci, wygody nie koniecznie z miłości. Trwają tak latami. Sama nie rozumiem dlaczego tak postępują, to jawna prostytucja. Nie moglabym byc z kims takim nawet gdybym kochała. Spotkalam taka osobe i nie rozumiem ale ludzie niestety pochodzą z roznych rodzin, środowisk nie sa idealni, często nie chca nad soba pracować. Wybieraja drogi na skróty. Z tego to wynika.

Gość gość
No wyobraz sobie, ze masz np 40 lat a facet biega za nastolatka, przeciez to upokarzajace i bolesne

Facet zawsze będzie oglądał się za młodszymi. Jeśli tego nie widzisz, to dlatego, że robi to dyskretnie, ale to, że on się ogląda jeszcze nie oznacza, że wskoczyłby z taką od razu do łóżka, że wyobraża sobie nie wiadomo co i że byłoby mu z tym dobrze, że się puścił, a jeśli zdradza to kopa w dupę takiemu dziadowi! Jeśli nie ma do mnie szacunku to fora ze dwora i niech szuka sobie takiej co mu pozwoli tak obrzydliwie się traktować. Patrzył się niestety zawsze będzie, ważne, żeby za tym patrzeniem się nic nie kryło.

Gość gość
hmm