Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dziwna umiejetnosc. Czy jest tutaj ktos podobny?

Polecane posty

Gość gość

Mozecie sie smiac, ale nie po to tu napisalam. Szukam podobnej osoby, jak dotad nigdzie nie znalazlam. W mojej rodzinie co prawda babcia byla pochodzenia ukrainskiego i miala swoje rytualy magiczne, wierzyla w zabobony itd, a kuzyn ma idealna intuicje - na odleglosc wie co ktos o nim mysli, mowi, co robi, nawet jezeli to nie ma powiazania z nim samym. Kiedys myslalam, ze zamontowal mi kamerki w domu i wpadlam w jakas panike, balam sie wykapac wiec kapalam sie po ciemku dopoki sie nie wyprowadzilam ...w nowym mieszkaniu nikogo nie bylo, malo tego moglam byc w innym miejscu a on mi mowil co robie, z czasem o czym mysle...to bylo straszne.Unikam go, bo przy nim czuje sie obnazona z prywatnosci. Wiem, ze gdzies tam jest, krazy po swiecie i moze sobie do mnie zajrzec w kazdej chwili, ale jakos lepiej mi sie zyje jak o nim nie mysle . Ja z kolei mam cos dziwnego i zauwazylam to juz jak bylam dzieckiem - cale szczescie, ze jestem dobroduszna bo nie wiem co by bylo, gdybym miala dusze Hitlera. Wystarczy ze mam w sobie silne emocje, czy to milosc, czy zlosc (a o to nie trudno, bo prawie caly czas jestem pobudzona emocjonalnie) i... potrafie mysla sprawic ,ze cos sie stanie. To kontrolowane dzialanie jak i cale moje zycie, opiera sie wlasnie na myslach.Jesli czegos chce-nie uzywam slow, nie zabiegam o to. Po prostu pomysle, czasami nawet wskaze osobe ktora ma to zrobic. I tak jest. Taka osoba przychodzi i sama mi to daje.Nie wiem jak to wytlumaczyc. W ten sposob potrafie 'zmusic' ludzi do wielu dzialan ktore nie skutkuja gdy sie o tym mowi, prosi czy nawet szantazuje :p Pod wplywem jakiejs energii ludzie sami chca cos zrobic i jeszcze sa z tego zadowoleni.Mysla moge kogos zabic albo spowodowac wygrana w loterii czy gdzies indziej. Moge spowodowac tzw karme... po prostu sobie wyobraze co chce i to sie dzieje.

Gość gość
cierpisz na schizofrenie-paranoidalną. warto udać się do dobrego psychiatry.

Gość gość
Kazdy tak mowi na geniuszy i jasnowidzow.Wiem,ze to prawda bo widze co sie dzieje.

Gość gość
Ja sie dziwie ze jeszcze nikogo nie zabilas. Na twoim miejscu mialabym na koncie juz z 5 trupow i kilku powaznie rannych

Gość gość
A skad wiesz, ze nie? :)

Gość gość
Ja mam coś podobnego, ale dość słabo rozwiniętą tą umiejętność. Nie znam myśli, ale czasem udaje mi się spowodować, że jakieś zdarzenie wystąpi. Np. zdarzyło mi się coś takiego. Mąż chciał kupić mi samochód, żebym mogła pojechać do pracy, czy po zakupy, bo on swoim autem jeździ do pracy i jestem "skazana" na komunikację miejską. Przejrzeliśmy ogłoszenia i wybraliśmy się do sprzedawców, po telefonicznym umówieniu. Spodobały mi się dwa autka, to był opel corsa i nissan micra, ale jak chciałam sobie zarezerwować na termin za 2 dni, facet powiedział, że już jakiś gość go zarezerwował niestety i ogłoszenie jest już nieaktualne. No cóż, mówi się - trudno, trzeba będzie kupić corsę. Wróciliśmy do domu i powiedziałam do męża : "wiesz co, mogłoby się wydarzyć, żeby ten gość, co "zaklepał" sobie tego nissanka z jakichś tam przyczyn zrezygnował z kupna", mąż powiedział, że to raczej mało prawdopodobne, jednak następnego wieczoru, facet do mnie zadzwonił i spytał się , czy jestem nadal zainteresowana kupnem nissana...

Gość gość
Przypadek

Gość BBB

proszę, spraw zebym wygrała w tym roku w totka 8 milionów BŁAGAM

Gość gość
10 minut temu, Gość BBB napisał:

proszę, spraw zebym wygrała w tym roku w totka 8 milionów BŁAGAM

ciekawe że ludzie myślą, że nagłe wzgbogacenie sie sprawi że będą szczęśliwi, hyhy, przeciwnie, wygrana w totka na 99% skończy sie samymi nieszczęściami

Gość Nima

Do księdza egzorcysty 

magia, rytuały, zabobony powodują opętania i zniewolenia. 

https://egzorcyzmy.katolik.pl/tematy/egzorcyzmy-opetanie-pomoc/dreczenia-i-opetania/

Gość gość'

Ciekawe, ciekawe. Ja wierzę bo i ja mam tę zdolność. Wiem co o mnie myślicie.

Gość A ja...

Wyczuwam śmierć. Trzy razy zdażyło mi się przepowiedziec śmierć osób młodych,gdzie dwojka z nich nie była nawet chora.

Chciałabym,żeby ktoś tutaj przepowiedział mi przyszłość, może choćby jedna rzecz z przyszłości, jedna osobę,zdarzenie.....

Czekam

Gość Gość
42 minuty temu, Gość A ja... napisał:

Wyczuwam śmierć. Trzy razy zdażyło mi się przepowiedziec śmierć osób młodych,gdzie dwojka z nich nie była nawet chora.

Chciałabym,żeby ktoś tutaj przepowiedział mi przyszłość, może choćby jedna rzecz z przyszłości, jedna osobę,zdarzenie.....

Czekam

Ja też, identycznie. Nid znoszę tego

Gość Do autorki

Prosze spraw a raczej przyciagnij by osoby ktore mnie tak skrzywdzily a sa dwie by Ich ta sama karma spotkala