Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masakra! Ja już o wakacjach myśle...

Polecane posty

Gość gość

Normalnie juz plnanuje kalkuluje... Już nie mówi o tym że rezerwacje złożyłam zaraz po sylwestrze albo jeszcze przed...ale wiecie planuje atrakcje... Masakra Musze mieć dosyć roboty skoro takie rzeczy!

Gość gość
Jak co roku nic nikomu nie mówie. Dopiero wsiadają do auta i milion pytań do organizatora: Mamo! Gdzie jedziemy? Jak tam bedzie? Co tam bedzie? Gdzie jedziemy? A daleko? A blisko? Dokąd jedziemy-w końcu zapyta jako ostatni mój stary :D xd!

Gość gość
Ja tez :) Czytam o okolicy zeby wiedziec co jest warte zobaczenia. Zaglebiam sie w temat bo nigdy jeszcze tam nie bylam, lubie tak planowac

Gość gość
Poleżałabym jak foka na takim gorącym piasku....

Gość gość
Wiecie...są takie miejsca w które turyści sie słabo zapuszczają. Pamitam byliśmy kiedyś w Łebskim parku narodowym Plaże szerokie przeokrutnie zero cywilizacji ale jak c***icia zabrakło to do najblzszej budki z piwem 20km!

Gość gość
Fajowsko. Komórki też nie dzwonią w takich miejscach. Marzy mi sie taki spokoj ...

Gość gość
No i gdzie ta masakra idiotko?

Gość gość
Gdzie jedziecie?

Gość Hiszpanka33
Ja zaczynam myśleć o wakacjach zaraz po ...powrocie z wakacji. Generalnie mam wrażenie, że jedyną moją motywacją do pracy jest perspektywa wyjazdów. Od miesiąca wiem, że w lipcu wyjeżdżam z net holiday do Hiszpanii. Dzięki temu jest mi trochę łatwiej.