Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćjak

Czy odezwać się do koleżanki?

Polecane posty

Gość gośćjak

Mam taki dylemat... Jakieś 3 lata temu po tym jak zwyczajnie w mailu zapytałam koleżanke, którą znam ponad 10 lat, zostałam mówiąc wprost zjechana od tak dla zasady. Nigdy się z tym nie spotkałam, to była po prostu frustracja, tak na prawdę nie chodziło o mnie. Na końcu napisała żebym się do niej nie odzywała, ale to było w emocjach. Była wtedy w ciąży. Od jakiegoś czasu przeniosła się z rodziną do mojej mieściny, ani razu przypadkiem jej nie spotkałam. Chciałbym to w końcu wyjaśnić, tylko wyjaśnić i nie utrzymywać z nią kontaktu. Bo nie powiem, co jakiś czas o tym myślę... Sądzicie że to ma sens, może macie jakieś inne pomysły?

Gość gość
Ale o co ją zapytałaś bo nie rozumiem? I skoro to ona zerwała kontakty to nie próbowałabym tego naprawiać.

Gość gośćjak
Bo ja wiem czy to było zerwanie kontaktu. No pi prostu co słychać, o nic nie wypytywalam, niczym się nie wychwalalam, itp. W skrócie chyba o to chodziło, że ja uważam że jak wszyscy w rodzinie zdrowi , są środki fo życia, to życie nie jest tragedią, bo trzeba narzekać...

Gość gośćjak
Nawet przez moment pomyślałam żeby ją przeprosić, tylko na prawdę nie mam za co...No i tak na prawdę to nie powinnam się do niej wtedy wcale odzywać, bo od wielu lat nie jest mi bliska, choć z drugiej strony bez przesady to był tylko luźny mail.

Gość gość
Skończ juz p******ic.

Gość gość
łup

Gość gość
"Chciałbym to w końcu wyjaśnić, tylko wyjaśnić i nie utrzymywać z nią kontaktu." Nie widze sensu w powracaniu do sytuacji sprzed 3 lat, zostaw to tak jak jest, jak bedzie chciala to sama sie odezwie.

Gość gośćjak
No właśnie mam wątpliwości, no ale mnie to gdzieś w głębi duszy męczy, bo gdybym o tym nie myślała, to inna historia i bym na pewno olala.