Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alian

On jest zaręczony

Polecane posty

Gość Alian

Witam, Niestety pisze tutaj ponieważ jakis rok temu rozpoczęłam prace w pewnej firmie, ktorej szefem był bardzo miły, w podobnym wieku do mnie mężczyzna. Na początku mieliśmy relacje typowo zawodowe.. po pewnym czasie zauważyłam, ze nie jestem mu obojętna.. nawet ubiegłe swieta Bozego Narodzenia spędziliśmy wraz z jego rodziną. Caly czas nie bylam tego wszystkiego pewna poniewaz ciegle pamietalam o tym, ze to moj szef. Stwierdzilam, ze czas ochloadzic nasze relacje.. po jakims czasie poznal dziewczynę z którą w tym momencie jest zaręczony. Niestety sytuacja rozwinęła sie w ten sposób, ze przespalismy sie ze soba. Dlugo nie moglam dojsc do siebie po tym wszystkim lecz sytuacja jakos sie uspokoila. W ten weekend umówiliśmy sie na piwo oraz spedzenie wspólnego czasu. On zaczął sie do mnie dobierac, to bylo silniejsze nie potrafilam powiedziec "stop". W tym momencie juz nie jest moim szefem poniewaz sprzedal firme. Nie potrafie sobie z tym poradzic czuje, ze naprawde sie zakochalam i to jest straszne. Niegdy nie pomyślałam, ze milosc jest tak bolesna i okrutna. Co mam zrobic? Zakończyć definitywnie tą relację ? To jest bardzo trudne.. nawet piszac to tutaj na forum łzy płyną strumieniem.

Gość gość
d*****a

Gość gość
dzifka i kurfiarz